De keuken

Met NikolaTesla Fit heeft u ook in de kleinste keuken alle voordelen van een afzuigkookplaat

Vandaag de dag zijn er steeds meer kleine flats met weinig keukenruimte: voor attentvolle klanten zijn multifunctionele oplossingen die elke centimeter ruimte benutten dus onmisbaar geworden.

Elica presenteert Nikola Tesla Fit, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van wie ook in weinig ruimte excellentie wenst. NikolaTesla Fit is de eerste inductiekookplaat met een ingebouwde afzuigkap die in onderkasten van 60 cm past en op het werkblad 60 of 72 cm inneemt. Ons nieuwste product vult onze succesvolle afzuigkookplatenserie van NikolaTesla aan, waarvan het de stijl en de beste technologie ervan overneemt.

NikolaTesla Fit, een heus juweel met premium prestaties, is ontworpen om een naadloos design te garanderen voor wie elke centimeter van de ruimte in de keuken wenst te benutten. Het afzuigsysteem verdwijnt volledig in de inductieplaat en men hoeft het maar even in te duwen in het midden om het afzuigsysteem in te schakelen, een perfecte combinatie van stijl, ergonomie en functionaliteit.

Compacte afmetingen met heel veel bewegingsvrijheid op de kookplaat. De vorm van het afzuiggedeelte is bedoeld om ruimte te laten voor elke mogelijke pan. Met de functie Bridge kunnen bovendien twee afzonderlijke kookzones één ruime zone vormen voor de grootste potten en pannen met een altijd gegarandeerd constante kooktemperatuur.

Het vermogen om dampen af te zuigen is verrassend hoger dan de snelheid waarmee de dampen opstijgen. Geruisloos maar super-efficiënt. In de filterversie kan worden gerekend op de speciale long life high performance-filters die tot 80% filtreren in vergelijking met het marktgemiddelde van 60% en die tot 5 jaar lang kunnen worden geregenereerd.

Dankzij de innovatieve Autocapture-functie kunt u zich volledig concentreren op uw recept: NikolaTesla Fit stelt helemaal zelf het afzuigvermogen in op basis van wat u aan het bereiden bent.

Het lineaire oppervlak van keramisch glas, zonder enige onderbreking, maakt ook het reinigen heel eenvoudig en snel, net zoals het andere onderhoud van het product. Alle filters zijn veilig toegankelijk via de ruimte in het midden. Als er per toeval nat in de afzuigmond valt, is dat geen probleem: een speciale klep in het systeem voert het nat af en garandeert maximale hygiëne in uw keuken.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in