Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Levis maakt kleuren combineren eenvoudig met Colores Del Mundo

Vijf jaar na de lancering hebben de kleurspecialisten van het Levis ColorLab het kleurenpalet van Colores Del Mundo in een volledig nieuw jasje gestoken.

 

Bij de creatie van het verfassortiment “Colores del Mundo”  in 2000 wilde Levis het reizen en het verlangen naar verre oorden dichterbij brengen.
Net zoals reizen inspirerend werkt, brengen borstel en verf fantasie en sfeer in huis. Je creëert  je eigen wereld die je invult zoals je wilt : een sfeer van koelte, van rust, van warmte, van de leegte van een eindeloze vlakte of van de prikkelende drukte van een Zuiderse openlucht markt.

Na een succesvolle lancering, nu 5 jaar geleden, vonden de kleurspecialisten van het Levis ColorLab dat het tijd was om het kleurenpalet eens opnieuw onder handen te nemen en in een nieuw jasje te steken.
Ze kozen 30 tijdloze kleuren uit alle hoeken van de wereld en combineerden ze tot 6 kleurlijnen die perfect harmoniëren. Nog nooit was kiezen en combineren zo eenvoudig voor de amateur-schilder.


Toon-op-toon

In elk van de 6 kleurlijnen zitten er 4 toon-op-toon kleuren (Light, Soft, Pure & Intensive) waaraan nog een accentkleur TOUCH werd toegevoegd. Zo kan je voortaan kiezen voor een subtiel toon-op-toon resultaat of voor een combinatie met een  pittig accent voor wie ‘net dat ietsje meer’ zoekt. Kortom, alle kleuren binnen een gekozen kleurlijn zijn perfect met elkaar te combineren.


Het kleurenpalet

 

  • Havanna: exotisch, bruisend, zwoel, levensvreugde, onbezorgd, getaand, gezellig, nonchalant. Kortom een Caraïbische mix van zon en vergane glorie.
  • Kenia: warme neutralen, rijke natuurtinten, ingetogen gezelligheid, Afrikaanse aarde, absolute harmonie, nostalgie. Kortom de sfeer van “Out of Africa”.
  • Marrakech: streling voor het oog, klaterende fonteinen, sprookjesachtige paleiskoepels,  eindeloze sterrenhemel, minaretten, … Kortom de wereld van Duizend-en-één-Nacht.
  • Nepal: no nonsense, ingetogen, verweerd, doorleefd, sober, spiritueel, uitgepuurd. Kortom het land der gekleurde grijzen.
  • Toscane: terra, warmte, eenvoud, hartelijkheid, wijn, goede keuken, raffinement, douceur de vivre. Kortom de kleur van levensgenieters.


Nieuw: JAVA

De kleurlijn van het paradijselijke Bali werd geruild voor het groene, zuivere JAVA.
Licht, ruimte, ongerept, weelderig, natuurlijke materialen, paradijs, oase, rust. Kortom een lappendeken van groen.

Meer info: www.coloresdelmundo.com
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in