Decoratie

Laat Halloween in je huis spoken

Op woensdag 31 oktober mogen we weer met zijn allen griezelen op Halloween. Wil je jouw huis in gereedheid brengen voor het griezelfeest, maar ben je geen fan van de uitgesneden pompoen? Dan biedt Habitos.be je originele alternatieven: van een heksachtig fornuis tot een spooky poef.

Heksachtig fornuis

Speciaal voor Halloween toverde Falcon al zijn modellen uit de Elise productielijn om tot een product met een oranje jasje. Met deze Hallowoon Cooker beschik je over één multifunctionele oven (69l), één heteluchtoven (81l), één griloven met uitschuifbaar plateau en vijf inductiezones, dus voldoende materie om alle pompoenrecepten uit te testen. De Elise fornuizen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, modellen en kleuren.

Prijs: ± 4 300 euro*
Meer info: Falcon

De zwevende bank

Japanners durven mensen al eens te doen verschirikken. De Japanse designstudio H220430 doet dat met de Balloon Bench. Deze bank geeft je de illusie rond te drijven in je huis doormiddel van enkele ballonnen. Toch is niks minder waar, de aluminium bank hangt immers met ankerpunten in het plafond. Die verankering wordt verborgen door de clusters van polyethyleen ballonnen. Maar het zorgt toch voor een griezelig effect.

Prijs: ± 2 000 euro*
Meer info: H220430

Toveren met licht

Waarom bang hebben in het donker als licht je zoveel sfeer kan brengen? De houten armaturen van Passion 4 Wood geven een oranje gloed op de muren. Door met houtfineer te werken, kan de verlichtingsspecialist bijzondere vormen tevoorschijn toveren. Deze Rain-serie bestaat uit drie verschillende houtsoorten en in drie afmetingen.

Meer info : Passion4Wood

Spooky poef

Heksen maken om middernacht hun rondedansje. Met de poefjes van Wildspirit kun je alvast in een rondje zitten.  De Stoll 50 plaats je rond de eveneens verrijdbare salontafel Stoll90. Beide zijn afgewerkt met een duurzame fineerlaag. Met een luxueus lederen zitkussen als optie maak je van de Stoll een ruim ziteiland.

Meer info: Wildspirit

Spoken verdrijven

Of een oranje kleur de spoken en geesten echt verjaagt, weten we niet. Wel dat oranje depressies verdrijft en zelfs stimulerend werkt. Oranje kan in elke kamer, getuige deze slaapkamer. Als je een echte oranje-fan bent, kun je zelfs het beddengoed nog een oranje tint meegeven.

Meer info: Levis

* Alle prijzen zijn indicatief

Samenstelling: Kelly Cuypers en Daan Slingers -  Oktober 2012

Nog meer spooky spinsels op onze Pinterest

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in