Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
De keuken

Koopgids keukenaccessoires

Je keuken is niet volledig af zonder de implementatie van enkele noodzakelijke accessoires: van inbouwapparaten over losse huishoudelijke toestellen tot multimedia. Laat volgende comfortabele nieuwigheden je keukenprestaties verrijken.

Op en neer met de liftoven

De BPOL-60 liftoven van Boretti - bestaande uit drie verdiepingen - neemt inbouwen heel letterlijk. Met één druk op de knop verzinkt de oven volledig in het werkblad of aanrecht. Het gladde werkoppervlak blijft zo behouden. De mantelkoeling houdt het werkblad ook koel. Daarenboven is de oven met 13 functies een multitasker.

Prijs:  ± 2 535 euro (incl btw)*
Meer info: Boretti

Ingenieus op inductie

Mensen die al met een inductiekookplaat werken, zullen het beamen: koken met inductie is naast veiliger en zuiniger ook merkbaar sneller dan andere technieken. Als je moeite hebt om je kookgerei te schikken op het vuur, kun je met de PowerFlex gemakkelijk de kookzones aanpassen en combineren.

Prijs
: ± 1 399 euro*
Meer info: Miele

Design keukenrobot

Al alles in de keuken maar nog geen keukenrobot? Dan wordt deze keukenrobot Bistro van Bodum ongetwijfeld je trouwste bondgenoot. Eén knop volstaat om alle functies in te stellen: mixen, eiwitten kloppen, kneden, mengen, slagroom maken... Niet alleen haal je er een handig hulpje maar ook mooi design mee in huis.

Prijs
: ± 499 euro *
Meer info: Bodum

Een bakje troost

Koffie gaat er bij velen met meerdere kopjes per dag in. Door te kiezen voor een inbouwversie van Siemens blijft het keukenwerkblad vrij voor het echte keukenwerk. Zin in een verse grote kop koffie, een pittige espresso, een cappuccino met luchtige schuimkraag of een heerlijke latte macchiato? Dit toestel klaart de klus in een handomdraai én als een echte professional.

Prijs: ± 1 899 euro (incl btw)*
Meer info: Siemens

Koken én tv kijken

De iPod laten spelen tijdens het koken? Of mee het nieuws volgen vanuit de keuken? Dit slimme SmartBoard regelt radio, tv, internet en iPod via onzichtbare luidsprekers. Door naast de traditionele aansluitingen ook een draadloze verbinding te voorzien, zijn er tal van mogelijkheden om een tablet, smartphone of bestaande beeld- en geluidsinstallatie aan te sluiten.

Prijs: vanaf 625euro excl btw* voor een lengte van ongeveer 200cm
Meer info: Siematic

Van spoeltafel tot werkvlak

Omdat het voorbereidende keukenwerk zich grotendeels rond de spoeltafel afspeelt en er in de keuken vaak plaats te weinig is voor de kookvoorbereiding, ontwikkelde Franke accessoires waarmee je de spoeltafel in een handomdraai verandert in een multifunctioneel werkvlak. Bij Sinos is die taak weggelegd voor de snijplank, de inzetmand en de afdruipmat. Door gebruik te maken van deze 3 multi-inzetbare accessoires creëer je extra werkruimte op en rond de spoelbak en werk je snel en efficiënt – zeker in een kleine(re) keuken.

Prijs: tussen 649 en 799 euro*, 69 euro* voor de inzetmand en afdruipmat en 89 euro* voor de snijplank (excl btw)
Meer info: Franke

Water filteren

Een slimme aanwinst voor elke moderne keuken is de nieuwe Brita met twee hendels: één voor ongefilterd water waarmee je ook de temperatuur en het doorstroomvolume regelt en één waarmee je alleen fris, gefilterd water tapt. De waterfiltratie verlaagt constant het kalkgehalte, de geur en smaakverstorende stoffen zoals chloor. Bovendien reduceert het systeem ook metalen zoals lood en koper die thuis in je leidingen kunnen voorkomen.

Prijs: vanaf 479 euro*
Meer info: Desco
* Alle prijzen zijn indicatief

Samenstelling: Kelly Cuypers - januari 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in