Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Koelvriescombinatie glassDoor hydroFresh met chic glas

De nieuwste koelvriescombinatie glassDoor hydroFresh van Siemens oogt stijlvol en hedendaags. Dat is te danken aan de deur van helder wit of chic zwart glas. De handgreep zit discreet geïntegreerd in de deur.
De noFrosttechnologie waarmee deze koelvriescombinatie is uitgerust, creëert een constante vriestemperatuur en zorgt ervoor dat de vrieslucht optimaal ontvochtigd wordt en circuleert. Daardoor blijven zowel de textuur als de smaak van de diepgevroren voedingswaren goed bewaard.

Doordat er geen rijpvorming optreedt, blijven ijsblokjes transparant en klitten voedingswaren niet aan elkaar. Een bijkomend gemak is dat je, dankzij de noFrosttechnologie, de koelkast niet meer hoeft te ontdooien. 

Een perfecte voedselveiligheid vereist een correcte bewaring van verse voedingsmiddelen. Voor een vakkundige bewaring van de meest verschillende verse voedingswaren is de koelkast uitgerust met diverse functies.

Multi-airflowsysteem

Zo is er het Multi-airflowsysteem dat de koude lucht gelijkmatig en constant verdeelt over het volledige koelgedeelte. Daardoor heerst er op alle niveaus en tot in de verste hoeken steeds een ideale en veilige koeltemperatuur, en blijven voedingswaren sappig en vers.

Ook de functie “ super koelen” draagt bij tot koelen volgens de regels van de kunst. Na het inschakelen van deze functie zakt de temperatuur tijdelijk tot een lager niveau om te voorkomen dat er bij het aanvullen met warme(re) voedingswaren een plotse temperatuursverhoging optreedt. De functie schakelt automatisch uit.
De hydroFresh-groentelade is uitgerust met een hermetisch afgesloten vochtregelsysteem dat toelaat om de vochtigheid te regelen en temperatuurschommelingen te vermijden. De lade heeft bovendien een gegolfde bodemstructuur die voorkomt dat groenten en fruit in condenswater komen te liggen. Daardoor blijven ze dubbel zo lang vers en behouden ze hun voedingswaarde.

Uitschuifbare coolBox

In de grote uitschuifbare coolBox wordt de temperatuur zo geregeld dat hij 2 à 3 °C kouder is dan de gekozen temperatuur in de rest van de koelkast. De coolBox is de ideale plaats om verse vis en vers vlees in perfecte omstandigheden te bewaren.

Dankzij de functie “super vriezen” vries je voedsel snel en veilig in. Na het inschakelen van de functie zakt de temperatuur in het vriesgedeelte tijdelijk tot een lager niveau. Zo wordt voorkomen dat er een temperatuurstijging ontstaat wanneer je de diepvriesvoorraad bijvult met warm(er) voedsel. Nadien schakelt de functie automatisch uit. 

De ruime afmetingen (200cm H x 70cm B x 65cm D) en de doordachte binneninrichting zorgen ervoor dat je in deze tweedeurs koelkast in totaal 389 liter kwijt kan, verdeeld over een koelgedeelte van 307 l bovenaan en een vriesgedeelte van 82 l onderaan.

Koolstoffilter

Met behulp van 4 legplateaus in veiligheidsglas - waarvan 3 in de hoogte verstelbaar - , een flessenhouder en een boter- en kaascompartiment deel je het met led verlichte koelgedeelte flexibel in. Een airFreshfilter met actieve koolstoffilter bant (hardnekkige) koelkastgeurtjes en voorkomt dat de sterke geuren van bepaalde voedingswaren zich vermengen.

Vriesgedeelte

Het vriesgedeelte telt

  • 3 transparante laden
  • Een extra deurcompartiment 
  • 3 ijsblokjesschalen

De bediening van de temperatuur en de diverse functies gebeurt elektronisch. De temperatuur lees je af op een lcd-scherm dat zich achter de glazen deur bevindt.

Met een energieverbruik van 329 kWh per jaar verdient deze koelkast het energie-efficiëntielabel A+.

GlassDoor hydroFresh prijs

De aanbevolen verkoopprijs van de 70cm brede koelvriescombinatie glassDoor met wit- of zwartglazen deur bedraagt 1.499,99 euro, inclusief btw en Recupel.  

Meer info
: Siemens

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in