Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
De keuken

Koelen in XXL

Amerikaanse koelkasten, je kent ze ongetwijfeld. Het zijn imposante toestellen die koelen, vriezen én uitgerust zijn met een ijsverdeler. De KA 60NA40 van Siemens is zo’n koele reus. Niettegenstaande de royale afmetingen (179 cm hoog x 90 cm breed x 73 cm diep) straalt deze strak vormgegeven koel-/vriescombinatie XXL elegantie uit. Een perfecte afwerking met zin voor detail, een water- en ijsverdeler en unieke kenmerken als een homeBar versterken de klasse van dit toestel. 
Als het over vakkundig bewaren van voedsel gaat, heb je aan Siemens de juiste partner. De Duitse fabrikant ontwikkelt koel- en vriestoestellen met het oog op een perfecte bewaring van uw voedingswaren en het verhogen van uw keukencomfort. 

Flexibele inrichting
De KA 60NA40 van Siemens bekoort niet alleen met zijn buitenkant. Ook binnenin beschikt het toestel over diverse kwaliteiten. Wat opvalt aan het toestel is het grote volume – de totale inhoud bedraagt 504 liter - en de flexibele inrichting met in de hoogte verstelbare legrekken van veiligheidsglas, transparante schuifladen, een compartiment voor eitjes en een speciaal boter- en kaasvak.

HomeBar
Het koelgedeelte met automatische ontdooiing bevindt zich rechts en heeft een inhoud van 334 liter. Heel nieuw en handig is de homeBar, een compartiment waar drank en voedingswaren die je graag bij de hand hebt, een plaats krijgen. De homeBar is voorzien van een aparte neerklappende deur die ervoor zorgt dat je niet telkens de hele koelkast moet openen wanneer je bijvoorbeeld enkel een fles fruitsap nodig hebt.

Het Multi-airFlow System zorgt voor een gelijkmatige én constante verdeling van de koude lucht op alle niveaus van de koelruimte. Daardoor heerst er altijd een optimale koeltemperatuur en drogen de voedingswaren niet uit.
De functie “Super-koelen” komt van pas wanneer je op boodschappenronde bent geweest. Na het inschakelen van deze functie zakt de temperatuur in het koelgedeelte tot een lager niveau, waardoor wordt verhinderd dat de temperatuur stijgt wanneer je de koelkast aanvult met voedsel op kamertemperatuur. Zo kan je altijd rekenen op een constant én veilig koelproces.

Vriesruimte
De linkse vriesruimte kan 170 l bevatten en is, net als het koelgedeelte, handig onderverdeeld met in de hoogte verstelbare legrekken en transparante vrieslades. Het vriesgedeelte is bovendien uitgerust met noFrost-technologie en beschikt over een functietoets “Super-vriezen”.
Dé grote troef van de noFrost-technologie is dat het toestel nooit meer ontdooid hoeft te worden en je voorgoed verlost bent van geknoei met dooiwater. De noFrost-technologie zorgt voor een constante vriestemperatuur en een optimale luchtcirculatie. Dit resulteert in een perfecte bewaring van zowel de textuur als de smaak van voedingswaren. Omdat er geen rijpvorming optreedt, blijven ijsblokjes transparant en klitten ze niet aan elkaar.
De “Super-vriezen”–functie maakt snel én veilig invriezen mogelijk. Na het inschakelen van de functie zakt de temperatuur tot een lager niveau en voorkomt zo dat er een temperatuurstijging ontstaat wanneer je de voorraad aanvult.

Ijs- en waterverdeler
Zoals het een echte Amerikaanse koelkast past, is ook deze KA 60NA40 aan de buitenzijde van het vriesgedeelte uitgerust met een ijs- en waterverdeler. Bij een druk op de knop serveert het toestel gekoeld water, ijsblokjes of crushed ice. Het sensorgestuurde systeem is voorzien van een waterfilter en kan vergrendeld worden.

De afzonderlijke bediening van de temperatuur in het koel- en het vriesgedeelte gebeurt elektronisch via een overzichtelijk bedieningspaneel. De uiterst nauwkeurig regelbare temperatuur lees je af op een display. Bij een abnormale temperatuursverhoging of een openstaande deur gaat een alarm af.

Ook wat het energieverbruik betreft laat deze XXL koel-/vriescombinatie zich van zijn beste kant zien. Het toestel verbruikt 522 kWh/ jaar en verdient daarmee het zuinige energielabel A.

De aanbevolen verkoopprijs van de coole kanjer KA 60NA40 van Siemens bedraagt 1999,- euro, inclusief btw en Recupel.

Voor meer informatie: www.siemenshuishoudelektro.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in