Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Keukens voor persoonlijkheden bij Warendorf

Met zeven nieuwe keukenstijlen wil Warendorf duidelijk maken dat ze voor iedere smaak een op maat gemaakte keuken kunnen vinden. Daarom kreeg hun idee de titel “Keukens voor persoonlijkheden” opgespeld.

Warendorf keukens op Batibouw

Het bedrijf Warendorf maakt zich sterk dat geen twee keukens identiek zijn en dat bij het ontwerpen in samenspraak met de klant aan specifieke wensen kan worden voldaan. De zeven nieuwe stijlen geven een mogelijk richting aan voor wie inspiratie wil opdoen.

Aan de totaalconcepten kun je natuurlijk een eigen toets geven worden door met kleur en compositie te spelen. Tussen de zeven stijlen bevinden zich onder andere een sobere en knusse familiekeuken waarin ruimte is voorzien voor het hele gezin. Het idee is dat deze keuken een heuse leefruimte biedt om niet alleen in te koken en eten. Voor wie zijn keuken beperkter wil gebruiken is er een compact ontwerp met de noodzakelijkheden en niets meer. Het wordt allemaal wat specialer als je het futuristisch design bekijkt of zelfs de Library. Eigenlijk een soort versmelting van keuken en bibliotheek. Niet slecht gezien als je een collectie kookboeken hebt natuurlijk.

 

WARENDORF - Paleis 11 - Stand 403

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in