De keuken

Keukenformule Reddy verovert ons land

Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
Logo Eggo
De Duitse keukenformule Reddy groeit ook op de Belgische markt. Op 5 juni 2015 opent de nieuwe, derde vestiging op Vlaamse bodem, in Antwerpen aan de Boomsesteenweg 645. Hiermee staat de deur naar meer kwaliteit voor minder geld wagenwijd open.
Reddy Antwerpen opent zijn deuren op de A12 richting Antwerpen, iets verder dan de Ixina-winkel, waar de 3 ondernemers tot voor kort actief waren. Wim De Bondt, Philippe Belis en Kristof De Mayer sloegen de handen in elkaar en kozen ervoor om hun carrière verder te zetten met het Reddy-concept.

Vernieuwing in de keukenwereld

“We hebben de kans om samen met onze klanten Reddy uit te breiden tot een vernieuwend, kwalitatief begrip in de keukenwereld. Bovendien is het transparante Reddy-concept met netto-prijzen een nieuwe wind in een markt die overstroomt van ongeloofwaardige acties en geënsceneerde kortingen,” vindt Wim De Bondt.

Reddy is in Europa uitgegroeid tot een absoluut retailfenomeen met inmiddels meer dan 60 winkels verspreid over Duitsland, Nederland, Spanje, Oostenrijk en België. Vooral de transparantie van de formule vormt een troef waar geen concurrent tegenop kan. Deze transparantie biedt Reddy aan de Belgische consument in Oudenaarde, Waarschoot en nu ook in Antwerpen.

Open, transparant en ecologisch

Reddy is een franchiseconcept van de MHK Group, de grootste inkooporganisatie op de Europese keukenmarkt. Daardoor profiteren klanten bij Reddy mee van de enorme inkoopvoordelen. Kristof De Mayer: “De klant is steeds, vanaf het eerste gesprek, zeker van onze allerbeste prijs. Dit op een transparante, duidelijke manier. Dat is voor de klant het eerlijkste.”

Bij Reddy wordt er niet gegoocheld met kortingen: klanten weten meteen wat hen te wachten staat. Daarnaast werkt Reddy enkel met Duitse kwaliteitsmeubels, ecologische materialen voorzien van het PEFC-label en elektro van A-merk-leveranciers. Zo kunnen klanten genieten en zeker zijn van een perfecte service een keukenleven lang.

Je weet wat je koopt

Reddy heeft met haar eigen 3D-bioscoop de perfecte tool in handen. “Een keuken moet je in het eerste ontwerp al zo realistisch mogelijk kunnen benaderen. Echt indrukwekkend is daarom onze 3D-bioscoop. Hierin kan je meteen zien hoe je droomkeuken er bij jou thuis uitziet. Je krijgt van ons een 3D-bril en wandelt virtueel door je nieuwe keuken. Met behulp van de nieuwste grafische technieken kunnen we met één druk op de knop kleuren, stijlen en accessoires wijzigen. Zo weet je tenminste echt wat je koopt,” vertelt Philippe Belis.

Meer info: Reddykeukens

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in