Aanbevolen partners

blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
logo Franke
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Keuken foto achterwand op maat

Publireportage

Keuken foto achterwand is een zeer praktische en esthetische oplossing om bedrukt glas te plaatsen tussen het aanrecht en de hangkasten of tussen de kookplaat en de afzuigkap. Het is geen probleem om gaten te maken voor stopcontacten. Omdat het glas gehard is, kunnen de glaspanelen gebruikt worden bij kookplaten of gaspitten, waar ze worden blootgesteld aan sterke warmteverschillen. Foto spatwand kan zorgen voor die warme, aangename sfeer in de keuken en schoonheid die meteen opvalt.
Ga voor de hoogste kwaliteit. Neem keuken foto achterwand voor in de keuken, en laat je ervan overtuigen dat je met kleine investeringen van je eigen keuken een echte oase van rust, moderniteit en een bijzondere sfeer kunt creëren.
Glas voor in de keuken staat voor variatie, moderniteit en tijdloosheid. Wat op het glas wordt gedrukt, is de persoonlijke keuze van onze klanten. Je hebt de mogelijkheid om je eigen foto’s te laten printen, maar je kunt ook kiezen uit 32 miljoen foto’s van hoge kwaliteit om in je interieur te verwerken! Je kunt kleurig fruit gebruiken, een print met een brandend vuur, groenten of andere motieven die bij de keuken passen.

Bedrukt glas met een willekeurige vorm en dikte

We gebruiken standaard thermisch gehard glas (oftewel veilig glas) dat voldoet aan de normen PN-EN 12150-1. Dit is glas dat bestemd is voor de bouw, voor veilige glazen afscheidingen, deuren of elementen van bouwconstructies en meubels. Onze producten zijn altijd gehard, hebben altijd geslepen randen. Glazen panelen voor de keuken worden gemaakt van 6mm glas en glas met afbeeldingen voor glazen schuifdeuren van 4mm glas om de belasting van de looprollen te beperken. We gebruiken geen glas dat dunner is dan 4mm, maar het is geen probleem om dikker glas te gebruiken, bijv. 8 mm of 10 mm.
We werken niet volgens standaardafmetingen: elk product heeft eigen afmetingen, vormen en eventueel uitgesneden openingen voor schakelaars, contacten of handgrepen. We printen op glas dat klaar is om gemonteerd te worden, met een willekeurige vorm en dikte.

Print op glas

De print (afbeelding of foto) brengen we aan op de achterzijde van het glas dat eerst gegrond is met een speciale grondlaag. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print, en van de praktische kant voor de duurzaamheid ervan: er komen geen krassen op en het wordt niet mat bij het schoonmaken. We printen van rand tot rand, zonder marge. Het maximale formaat 2,50m x 3,05m betekent in principe het einde van technische beperkingen. We realiseren ook decoratief glas dat dubbel wordt gelamineerd; met de afbeelding in het midden, tweezijdig, eenzijdig en halfdoorzichtig.

Nikkel-art.be – ervaring, kwaliteit en oplossingen op maat

Als bedrijf met een gevestigde positie op de markt, met enorme ervaring, kennis, apparatuur en mogelijkheden zijn we in staat om elke opdracht die we krijgen uit te voeren.
Op verzoek van de klant wordt al het glas, zowel voor de keuken als de badkamer op maat gemaakt en voorzien van gaten voor stopcontacten of kranen. Onze glazen fotopanelen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit.

Nikkel-art.be November Actie

  • 15% korting bij aankoop Keuken foto achterwand op maat
  • Voer bij het afrekenen de kortingscode ‘Habitos’ in
Actie geldig tot 30/11/2014. Bedragen zijn incl. btw.
Niet cumuleerbaar met andere promoties van Nikkel-art.be
Meer info: www.nikkel-art.be

Publireportage

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in