De keuken

Je keukenruimte optimaal benutten met Eggo

In 2019 wordt de race om de cm3 gelanceerd. We gaan alsmaar kleiner wonen, maar dat wil niet zeggen dat we aan comfort moeten inboeten. De keuken is het kloppend hart van je woning en moet zowel gezellig als goed georganiseerd zijn. Het kleinste hoekje is waardevol. Daarom begeleidt èggo je bij het optimaliseren van je keuken en biedt je originele en uiterst innovatieve opbergoplossingen aan.


Open, multifunctioneel en gezellig

Tegenwoordig is een open keuken een echte must. Ook voor kleine keukens heeft èggo verschillende slimme oplossingen ontwikkeld die het mogelijk maken hier mooie momenten te beleven met je gezin en met vrienden. Van een ondiep centraal keukeneiland(vanaf 70 cm) tot een mobiel of multifunctioneel keukeneiland dat je kan ombouwen tot een hogere eettafel. Ideaal om gezellig te aperitieven terwijl de potten op het vuur staan te pruttelen! Meer nog: èggo heeft nieuwe compartimenten ontwikkeld die tot aan het plafond reiken, zodat je écht alle ruimte maximaal kan benutten.


Slimme opbergsystemen

Laat zien wie je bent!
Strakke keukens blijven trendy in 2019. Maar deze stijl gaat vaak hand in hand met weinig opbergruimte en sobere en minimalistische decoratie en afwerking. Het is moeilijk zich een strakke keuken voor te stellen waar elk gebruiksvoorwerp zijn plaats heeft en waar kruiden en opbergelementen niet te veel plaats innemen. Toch kan het nu dankzij de vele geïntegreerde oplossingen van èggo. Èggo verbergt je opbergelement voor messen en ander klein keukengerei bijvoorbeeld achter een kantelend buffetpaneel of integreert je dampkap in je werkblad waardoor deze elementen onzichtbaar zijn wanneer je ze niet gebruikt.
Een strakke keuken hoeft niet per se een onpersoonlijke keuken te zijn. Integendeel zelfs: je keuken kan perfect tonen wie je bent. Experimenteer met kaders, tekeningen van je kinderen of aromatische planten. Voor al deze elementen biedt èggo hangrekken of open compartimenten zodat je ze op een stijlvolle en elegante manier kan integreren in je keuken. De oplossingen van èggo geven je keuken kleur en harmoniseren perfect met je stijl terwijl ze extra opbergruimte bieden. Praktisch en mooi: precies wat je voor je keuken in gedachten had!Strakke keukens blijven trendy in 2019. Ontdek de èggo-oplossingen om al je keukenspullen makkelijk op te bergen! 

Strakke keukens blijven trendy in 2019. Ontdek de èggo-oplossingen om al je keukenspullen makkelijk op te bergen! 


De keuken als kloppend hart van je woning

Paul David, marketing directeur bij èggo: “De grote keuze en personalisatie-mogelijkheden van onze keukenmeubels maken het makkelijker om je keuken uit te breiden naar je andere leefruimtes. We bieden ook oplossingen voor inbouwkasten en dressings, waarbij het maatwerk eindeloze mogelijkheden biedt. Van je slaapkamer tot je bureau en salon of van je inkomhal tot je zolder.”

Je (kleine) keuken personaliseren?

Schakel een keukenexpert van èggo in. De èggo-collectie 2019 biedt een ruime keuze aan nieuwe meubelfronten: onbewerkt of verouderd hout, wit of lichtgrijs, mat zwart, leisteen, beton, roestvrij staal, enzovoort.


Bron: Blog Batibouw.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in