Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Hülsta focust op luxueus en trendy slaapcomfort

De Duitse meubelproducent Hülsta volgt de interieurtrends op de voet. Nu al is zeker dat 2007 een jaar wordt waarin het toegenomen consumentenvertrouwen aanleiding zal geven tot grotere investeringen in de woonomgeving. “My home is my castle” is meer dan ooit het motto: gezellig thuis tot rust kunnen komen of vrienden ontvangen in een smaakvol en trendy ingericht interieur gelden als criteria voor meer levenskwaliteit.

Hülsta pikt gevat in op die evolutie, zowel in het woon- als in het slaapbereik. Specifiek op het terrein van het slaapcomfort is er binnen de verschillende programma’s weer het wat nieuws te ontdekken. De blikvangers stellen we graag meer in detail aan u voor.

Lilac-collectie sterk uitgebreid
Sleutelwoord tot de in België heel populaire Lilac-collectie is de afwerking van de fronten in polyurethaan-hoogglanslak, verkrijgbaar in een palet van warme kleuren, maar ook in de contrasterende zwart-wit uitvoering. Bovendien kan er creatief gecombineerd worden met consoles in edel notelaar, wit, zwart, groen of topactueel grijsbeige. Effectvolle belichting van onderaan doet de rest.

In de gloednieuwe Lilac-slaapkamer staat het integraal met luxueus leder (zwart, nougat, wit en parelwit) beklede bed centraal. Het royale bed, voorzien van een vast of verstelbaar hoofdeinde, kan solitair opgesteld worden of op een met notelaarfineer beklede sokkel. Een andere troef van dit succesvolle programma is de stijlvolle driedeurskast, die met vitrine-achtige tussenbouwelementen een heel eigen karakter krijgt.

Bovendien wordt er bijzondere zorg besteed aan de binnenafwerking: de indelingselementen, legplanken en laden worden bekleed met streelzacht Amerikaans notelaarfineer.

De uitgepuurde klasse van Elumo
Het nieuwe Elumo-slaapkamerprogramma is synoniem van uitgepuurde, strak aandoende vormgeving in wit gelakte fronten gecombineerd met edel notelaar. Het bed rust op verchroomde of alukleurige pootjes en is verkrijgbaar naar keuze met een in een leder bekleed hoofdeinde of vervaardigd uit voorgevormd hout. De bijzetmeubelen van dit ensemble vallen meteen op door de vakvormige uitsparingen in de fronten, die effectvol van binnenuit verlicht kunnen worden. De bijhorende meerdeurskasten kunnen met tussenbouwelementen volledig op maat van de beschikbare ruimte aangepast worden. De deurgrepen, uitgevoerd in een opvallende hout-metaal mix, zorgen voor een verticaliserend effect.

Zwart-wit contrastwerking in Metis plus
Binnen de nieuwe trendy Metis-slaapkamercollectie verwelkomen we het Metis plus programma als opvallende nieuweling. Alle Metis- elementen - ook de bedden - zijn verkrijgbaar in zwarte of parelwitte hoogglans-uitvoering. Dat maakt sterk contrastrerende, gedurfde combinaties in een zwart-wit mix mogelijk, maar Metis oogt al even avant-garde in uniform wit of egaal zwart.

Metis plus ontleent zijn neobarokke charme aan het samengaan van verchroomde en glazen elementen en hoogglansoppervlakken.
De indrukwekkende schuifdeurenkast vormt een blikvanger op zich omwille van de frontcombinatie: hoogglansfront met glazen front, aan de achterzijde wit of zwart gelakt. Deze mix is ook verkrijgbaar in de fronten van alle bijzetmeubilair, voorzien (in optie) van karakteristieke verchroomde voetjes van 10 cm hoog.

Meer informatie: Hülsta

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in