Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
De keuken

Hotpoint-Ariston brengt stijlvol comfort in de keuken

Hotpoint-Ariston voegt drie keukenapparaten toe aan de Experience-lijn, die gemak en kwaliteit brengen in elke stijlvolle keuken: een stoomoven, een inbouwkoffiemachine en een uiterst compacte oven.


Deze drie ultramoderne apparaten zijn uitgevoerd in het strakke ontwerp van de Experience-lijn. Harmonie, balans en gevoel zijn drie eisen waar almaar meer mensen naar op zoek zijn. Bij het ontwikkelen van de nieuwste Experience-collectie heeft Hotpoint-Ariston hier nog meer rekening mee gehouden. Daardoor vormen oven, stoomoven en koffieautomaat zowel naar functionaliteit als design een echte aanwinst voor elke elegante keuken.
 

De stoomoven

Gezond koken vereist geen extra inspanningen met de Hotpoint-Ariston SO 100 IX/HA. Met deze gebruiksvriendelijke stoomoven zet iedereen in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. In korte tijd kookt en stoomt de oven producten op lage temperatuur. Dit zorgt voor een optimaal behoud van smaak, voedingswaarden en aroma. Zo krijgen verse kwaliteitsproducten de kookaandacht die ze verdienen. De strak uitgevoerde Hotpoint-Ariston-oven is bovendien eenvoudig te bedienen via het Touch Control-display.
Richtprijs: € 1.562,- incl. btw.
 

Inbouwkoffieautomaat

Kost het zetten van kwaliteitskoffie te veel tijd? Dan biedt de Hotpoint-Ariston MCA 16 HA uitkomst. Eén druk op de knop is voldoende om een kop echte koffie te maken. Niet alleen een zwarte koffie, maar ook een cappuccino met verse melk, een latte macchiato of robuuste espresso zijn in no time te zetten. Daarbij zijn smaak en sterkte van de koffie per kopje aan te passen. Ook op het vlak van design blinkt de koffiemachine uit. Het vlekarme en roestvrijstalen apparaat is in te bouwen in elke keuken en sluit naadloos aan op andere comfortabele inbouwapparaten in de Experience-lijn.
Richtprijs: € 1.932,- incl. btw.
 

De oven

De F48 1012 P.1 IX/HA-oven is compacter dan conventionele ovens, maar heeft dezelfde inhoud. Dat kan doordat Hotpoint-Ariston het bedieningspaneel op de handgreep heeft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de inbouwoven minder keukenruimte inneemt. De hoogte van de F48 1012 P.1 IX/HA is namelijk 48 centimeter in plaats van 60 centimeter. In de extra ruimte kan je een bordenwarmer of extra lade plaatsen. Daarnaast is de oven uiterst eenvoudig te reinigen. De speciale pyrolyse-functie brandt de oven schoon op hoge temperatuur. Vervolgens zijn verbrande vet- en etensresten eenvoudig te verwijderen.
Richtprijs: € 1.620,- incl. btw.

Meer informatie op www.hotpoint-ariston.nl

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in