Decoratie

Het is niet al goud wat blinkt

Na een periode vol matte kleuren en tinten, mag het interieur opnieuw blinken en glimmen. Je creëert de mooiste contrasten met koper- en goudnuances. Hiermee breng je een warme sfeer en een spel van fascinerende lichtreflecties.

Chique koffie

Een stijlboost voor je koffiemoment? Wat denk je van deze cafetière Chambord in goudkleur van Bodum? Gemalen koffie en warm water volstaan om het zwarte goud te brouwen.

Adviesprijs: 59,90 euro

Praktische accessoires

Deze clips van Hay zijn vervaardigd uit roestvast staal en afgewerkt met een laag kopermessing. De speelse objecten zijn niet alleen leuk om documenten bij elkaar te houden, maar kunnen ook dienen om een zak chips of brood luchtdicht te houden.

Industriële badkamer

Axor, het designmerk van Hansgrohe, lanceerde een nieuw douchegamma van het Zweedse trio Front. Het gamma biedt een eigenzinnige kijk op de douche. Een voorproefje met de Waterdream.

Koninklijke luchter

De sfeer in je hal bepaalt de eerste indruk die je woning maakt bij bezoekers. Zorg voor een eyecatcher die de architectuur onderstreept, bijvoorbeeld deze cluster Bolster-hanglampen van Modular
 
Adviesprijs: vanaf 290 euro

Originele muurdecoratie

De natuur was de inspiratiebron voor de True Colors van de Nederlandse designer Lex Pott. In het creatieproces gebruikt Lex Pot chemische reacties op metalen platen. Zo komt een kleur vrij die je meteen vertelt om welke grondstof het gaat.

Koel design

Een metallic uitvoering, minimalistische lijnen en een licht gebogen deur. Deze karaktertrekken maken dat de koelkast 6the Sense Fresh Control van Whirlpool gezien mag worden. Ze past in ieder modern interieur. Nog belangrijker: Whirlpool verbeterde zijn koeltechnieken zodat het voedsel tot 4 keer langer vers blijft.

Adviesprijs: 899 euro

Verrassende kandelaar

Zoek je een pronkstuk op tafel? Dan biedt deze kandelaar een passend antwoord. De messing waterleidingbuizen zorgen voor een even elegant effect als een traditionele kandelaar. Nick Fraser gebruikte ruwe materialen en maakt er decoratieve objecten van.

Adviesprijs: 50 euro (Koperhuis – Gent)

Subtiele metallics

Het subtiele glansspel van metallics brengt je interieur tot leven. Hier mooi geïllustreerd door schakelaar Champagne Steel.

Adviesprijs: vanaf 28 euro
Auteur: Vinciane Pinte – oktober 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in