Nieuwe kamers

Goed in je vel dankzij deze wellness nieuwigheden

Ben je de koude intussen ook al beu en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Geef je dan snel over aan wellness en kom tot rust. Wellness bij je thuis kan perfect. Hoe? Dankzij een whirlpool, sauna of jacuzzi.

Whirlpool in de badkamer

De Teuco 383 is een handige combinatie van een bad en een douche. De whirlpool bestaat uit acht ingebouwde jets, die je van de nodige massages voorzien. Aangenaam zitcomfort ervaar je in het ingebouwde zitje, bovenaan afgewerkt met een hoofdkussen.

Prijs: vanaf ± 7 800 euro*

Meer info: Van Marcke

Comfortabele sauna voor 1 persoon

Duravit scoort met wellness voor de kleinere badkamer. Met de ‘Inipi B Super Compact’ lanceert Duravit samen met het Oostenrijkse ontwerptrio EOOS, een comfortabele eenpersoons relaxruimte. De cabine meet slechts 120x120cm en past in bijna elke hoek. Voor de vormgeving van het bedieningspaneel, dat zich aan de zijkant in het front van de sauna bevindt, heeft EOOS de steen als motief van de ‘Inipi’ behouden. Daarmee kun je de temperatuur, de timer voor de oven en de digitale zandloper individueel mee instellen.

Prijs: vanaf ± 6 300 euro*

Meer info
: Duravit

All in one relax

Klafs komt met pure luxe op de proppen. De Tangram is een relaxunit die zowel een stoombad, een sauna, een douche als een relaxruimte omvat. En dit in de meest luxueuze, design uitvoering die je maar kunt dromen.

Prijs: ± 40 000 euro (inclusief installatie)*

Meer info: Gervi  en Klafs

Zweven op het water

Bij floating drijf je schijnbaar gewichtloos op geconcentreerd zoutwater. Het zorgt voor een gelijkmatige, rustige ademhaling en ontspant de spieren.  De belangrijkste voorwaarde daarvoor is wel een volledig uitgestrekte lighouding. Bij de badkuip Bassino van Kaldewei kan die voorwaarde worden ingevuld.
 
Met zijn afmetingen van twee bij één meter biedt de kuip alle mogelijkheden om het lichaam helemaal uit te strekken en vrij te bewegen. Om een optimaal zweefeffect te bereiken, leg je het bijgeleverde kussen als comfortabele neksteun onder je hoofd.

Prijs
: ± 3 000*

Meer info: Kaldewei en Egeda

Compact bubbelen in de Jetsetter

Je hebt niet zoveel ruimte, maar je wilt wel het wellnessgenot ervaren? Dan past de Jetsetter van HotSpring misschien wel op het terras van jouw loft of dakappartement. In deze buitenjacuzzi is er plaats voor drie.

Het loungegedeelte beschikt over een Moto-Massage jet voor de rug, Precision-jets voor de nek en schouders en een FootStream-jet voor de voeten. De HydroStream en Hydromassage jets bieden je nog meer massagemogelijkheden.

Dit compacte model is te verkrijgen in een exclusieve Paola Lenti-uitvoering.

Prijs: ± 16 000 euro*

Meer info: Gervi
* De prijzen zijn indicatief.

Samenstelling: Kelly Cuypers - november 2012

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in