Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Genieten van muziek op pc of iPod

Muziek ontspant, inspireert,… Muziek is dan ook een centraal gegeven: achtergrondmuziek tijdens het werken, het koken of bij een gezellig samenzijn met vrienden. Een goed nummer of een goede cd mag ook op een kwaliteitsvolle manier weergegeven worden. Met het Companion 5-multimedia luidsprekersysteem en de Sounddock biedt Bose oplossingen voor respectievelijk de pc en de iPod.

Companion
Het gloednieuwe Companion 5-multimedialuidsprekersysteem werd ontwikkeld voor computergebruikers die de lat hoog leggen inzake geluidskwaliteit bij het beluisteren van muziek, bekijken van films en spelen van games op hun computer.

Het systeem omvat slechts 2 luidsprekers en een Acoustimass-module, maar levert de geluidsprestaties van een multimediasysteem met 5 luidsprekers. Dé grote troef van dit systeem is dat 1 usb-verbinding volstaat om van de computer een compleet entertainmentcentrum te maken. Om te kunnen genieten van het companion 5-meerkanaalssurroundgeluid met slechts twee zichtbare luidsprekers, heb je geen extra software, adapters, ingewikkelde bekabeling of een nieuwe geluidskaart nodig. De installatie is kinderspel: plug-and-play op uw bureaublad en klaar is Kees.

Elegante luidsprekers
De elegant gevormde grafietgrijze luidsprekers (7,1 cm breed en 6,3 cm hoog) van het Companion 5-systeem passen perfect naast het computerscherm en zijn voorzien van statieven. Doordat de luidsprekers in een bepaalde hoek zijn geplaatst, krijg je de meest optimale geluidsweergave.

De Acoustimass-module zorgt voor een diepe en heldere weergave van de lage tonen en kan uit het zicht worden geplaatst.
Companion 5 laat zich eenvoudig bedienen door middel van een extern bedieningselement dat niet groter is dan een computermuis. Naast de aan/uit- knop en de volumeregeling biedt het systeem de mogelijkheid om een hoofdtelefoon en een externe geluidsbron zoals een draagbare cd- of mp3-speler in te pluggen.

Het Companion 5-systeem is compatibel met pc en mac. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt € 450, inclusief btw. Het systeem is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde Bose Personal Audio - dealer.

Sounddock
Met de SoundDock portable digital Music kan je kwaliteitsgeluid combineren met draagbaarheid. Het nieuwste audiosysteem is een aanvulling op het bestaande vaste SoundDock digital music system, dat de manier waarop men naar een iPod luistert, grondig heeft veranderd.

Dankzij de exclusieve en geavanceerde technologie van Bose kan het nieuwe SoundDock Portable digital music system eenvoudig worden verplaatst en levert het een vol en helder geluid.

Het verzoenen van kwaliteitsgeluid en een draagbaar geluidssysteem op batterij ligt niet voor de hand. Het systeem moet compact en efficiënt zijn, maar ook krachtig genoeg om lage tonen en vele uren kwalitatief hoogwaardig geluid te kunnen leveren.
Een kleine verhoging van het volume en de frequentierespons heeft een grote invloed op de levensduur van de batterij. Drie decibel extra kunnen de gebruiksduur van de accu halveren, terwijl een extra basoctaaf de gebruiksduur met 75 % kan doen afnemen.

Nieuwe techniek
Bose ontwikkelde voor het SoundDock Portable digital music system een nieuw akoestisch concept voor iPodluidsprekers, vernieuwende elektronica en stroomvoorziening.

Om een volledig geluidsspectrum te kunnen bieden in een nog slankere uitvoering dan het bestaande SoundDock system combineerde Bose zijn waveguidetechnologie met neodymium luidsprekers.

De waveguidetechnologie levert dezelfde geluidsprestaties als veel grotere componenten, inclusief de lage tonen die nodig zijn voor een levensechte luisterervaring.
Ook over de compacte vormgeving werd nagedacht: de uitgang van de waveguide is tegelijkertijd ook de handgreep van het systeem.

De oplaadbare lithum-ionbatterij zorgt ervoor dat het systeem 3 uur op het hoogste volumeniveau kan spelen. Bij een gemiddeld volumeniveau is dat zelfs nog langer. De elektronica en de digitale signaalverwerking verzekeren uitstekende audioprestaties en een laag stroomverbruik, wat de gebruiksduur van de batterij ten goede komt.

Maximaal fexibel
Het SoundDock® Portable system wordt opgeladen met de bijbehorende lader. Het systeem scoort hoog inzake gebruikscomfort. Je hoeft enkel de iPod in het dockingstation te plaatsen om te genieten van een heldere en diepe weergave van je favoriete muziek.
De iPod en het audiosysteem kunnen vanuit de hele ruimte worden bediend met een infraroodafstandsbediening die ook toegang geeft tot de afspeellijsten. Ook op het apparaat zelf bevinden zich volumeknoppen.

Het draagbare systeem is voorzien van een inklapbaar dockingstation en elegant en compact vormgegeven. Uitgeklapt meet het SoundDock® Portable system niet meer dan 30,7 cm (B) x 17,5 cm (H) x 14,9 (D). Ingeklapt bedraagt de diepte slechts 10,3 cm.

Het SoundDock® Portable system werkt probleemloos met de meeste iPod-modellen (nano, mini en iPod video) en is beschikbaar in zwart en witte hoogglans.

De aanbevolen verkoopprijs van het SoundDock® Portable digital music system bedraagt € 399, inclusief btw. Een extra batterij kost € 99, een draagtas € 59.

Voor meer informatie: www.bosebelgium.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in