Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
De keuken

Geef ongedierte geen kans

Een muis in de keuken? Wat moet je doen? Wie moet je bellen? Bij Rentokil is je ongedierteprobleem in goede handen. Dagelijks zijn zij in de weer om hun klanten snel te helpen bij eventuele problemen met ongedierte. Particulier of bedrijf ... er is altijd een ongediertespecialist in de buurt om je probleem met ongedierte op te lossen.

Ongediertebestrijding: noodzaak, geen luxe

De ervaring van de servicemedewerkers van Rentokil maakt dat zij eender welk ongedierteprobleem herkennen en kunnen oplossen. De meest voorkomende ongedierteplagen zijn knaagdieren (ratten & muizen), kakkerlakken, vliegen, vlooien en mieren.

Ongediertebestrijding is geen kwestie van luxe. Het is een noodzaak! De aanwezigheid van ongedierte kan namelijk de oorzaak zijn van enorme schade aan goederen en gebouwen. Muizen bijvoorbeeld kunnen kortsluiting en brand veroorzaken door aan kabels te knagen. Voorts zijn ze erg onhygiënisch en zijn ze dragers van ziektes. En bovendien is ongedierte soms gewoon irritant! Niks lastiger dan een vlieg of wesp die rond je hoofd cirkelt wanneer je aan het eten bent.

Lees ook: Ongediertebestrijding in de keuken

Beter voorkomen dan genezen

Een insect of knaagdier wordt pas ongedierte wanneer het ergens binnenkomt waar het schade of overlast kan bezorgen. Of de gevolgen nu van materiële of hygiënische aard zijn: snelheid is de boodschap! Een muizenpaar kan per jaar maar liefst 2 000 nakomelingen produceren. Een muizenplaag moet dus snel aangepakt worden. Zo niet, wordt het probleem steeds erger en loop je het risico op ergere problemen.

Ongedierte zit overal. Iedereen kan ermee geconfronteerd worden. Zorg er dus voor dat je preventieve maatregelen treft om te voorkomen dat ongedierte binnenkomt. Het bespaart je geld en moeite!

Innoveren om je beter te beschermen

De Rentokil onderzoekers zitten nooit stil. In hun Research & Development afdeling in de UK zijn ze constant op zoek naar nieuwe manieren om het ongedierte een stap voor te zijn. Ongedierte kent een permanente evolutie, en dus moeten de methodes om aan ongediertebestrijding te doen steeds aangepast worden aan de veranderende omstandigheden. Bovendien zijn zij erg begaan met het milieu en proberen ze steeds meer manieren te vinden om aan biocidenvrije ongediertebestrijding te doen.

Milieuvriendelijk en veilig

Hun gespecialiseerde ongedierte-experts weten hoe zij ongedierte het best kunnen aanpakken en zorgen ervoor dat zij zuinig omspringen met toxische producten.

Ze gebruiken niet meer dan strikt noodzakelijk en waar mogelijk schakelen ze niet-toxische methodes in.

Hun lokazen zijn ook steeds beveiligd zodat kinderen of huisdieren geen toegang hebben tot het product. Zo blijft de omgeving van het lokaas schoon en veilig.

Meer info: Rentokil Pest Control

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in