Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Fusion design met keramiek

Italië is de bakermat van schitterende keramiektoepassingen, met een traditie van een circa tweeduizend jaar in mozaïekgebruik. In de Romeinse villa's van de ruïnestad Pompeï zijn prachtige mozaïeken blootgelegd. Maar ook nu gaan actuele inrichting en keramische materialen perfect samen. Dat bewijst Bisazza, Italiaanse topproducent van mozaïek, met de monumentale Springrose Nero module.


Springroses Nero: fusion design van Bisazza
De Springroses Nero mozaïekwand van 3 op 6 meter toont treffend wat mogelijk is met Bisazza mozaïek. Het motief straalt warmte en kracht uit maar oogt tegelijk rustig. Ideaal voor fusion design, waarin we barokke en antieke elementen mengen met strak en hedendaags.
Zie ook de schitterende China Birds op de bijgevoegde foto in de persmap. Deze realisatie refereert aan rijk oriëntaals borduurwerk en is beschikbaar in bruine en blauwe tinten. Uitgevoerd in Bisazza Vetricolor, Le Gemme en Oro 10 Bis, verkrijgbaar in modules van 290x190 cm.

More van Caesar
More is de weerspiegeling in keramiek van de elegante Italiaanse lifestyle. Deze volledig porseleinen tegel is geschikt voor alle gebruik, van vloeren en wanden tot plafonds in residentiële tot grote openbare projecten. Beschikbaar in een waaier van kleuren, afmetingen en afwerkingen en met een zeer kleine voeg voor een strakke uitstraling.
More Scratched is een nieuwe mijlpaal in vooruitstrevende ceramische muurbekleding. Met zijn driedimensionaal oppervlak biedt het een prachtig aanzicht. De zes kleuren zijn beschikbaar in 30x60 cm afmetingen. Het gamma omvat een reeks glazen en metalen boorden en gematteerde sierlijsten.

Fiandre GeoDiamond
In GeoDiamond, de nieuwe collectie in het aanbod van GranitiFiandre, geven glanzende stukjes mineraal een schitterend effect op de zwarte, blauwe, gele of rode ondergrond. Deze collectie is bestemd voor prestigieuze interieurtoepassingen. De tegels beschikken over een grote mechanische weerstand en zijn bestand tegen schuren, vorst, vocht, et cetera.
Beschikbaar in de formaten 60x60 cm, 60x30 cm en 60x15 cm.

Meer info: Intertegel

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in