De keuken

Franke scoort met zwevende dampkamp

Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
Logo Eggo
Franke viel in de prijzen met de nieuwste zwevende wanddampkap Mythos Plus. Het schouwloze ontwerp met zwart- of witglazen frontpaneel werd door de jury bekroond met een iF product design award 2016.
Vergeet de klassieke schouwdampkap. Hier komt Mythos Plus, de schouwloze wanddampkap met zwart- of witglazen frontpaneel die Franke lanceert. Het zwevende afgeschuinde glazen paneelvlak waarachter alle techniek zit weggewerkt,  geeft je alle ruimte om ongehinderd te kokerellen zonder het minste risico dat je je hoofd stoot.
 

Kringloopwerking

De 90 cm brede Mythos Plus is uitgerust met een filtersysteem met actieve koolstof dat alle geuren en dampen absorbeert en de opgezogen lucht zuivert.
Doordat er geen contact met de buitenlucht is, gaat er bij de gesloten kringloopwerking geen warmte verloren. Het maakt de dampkap zeer geschikt voor plaatsing in lage-energie en passiefwoningen. Ook wanneer er geen afvoermogelijkheid naar buiten is, vormt deze schouwloze wanddampkap een interessante oplossing. Dankzij het montagesysteem Easy Fit verloopt de installatie van Mythos Plus even gemakkelijk als het ophangen van een kader.
 
Meer info: Franke.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in