Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Forbo Flooring komt met nieuwe trendy dessins in vinyl

Helemaal in lijn met de laatste trends in vloerbekleding introduceert Forbo Flooring drie spannende designcollecties: Novilon Nova, Novilon Viva en Novilon Fusion II. Stuk voor stuk onconventionele trendy vloeren die je interieur een aparte look geven.

Novilon Nova
De basis van de Novilon Nova collectie wordt gevormd door een aantal klassiekers, die de perfecte basis vormen voor een tijdloos interieur. Robuuste eiken vloeren met een licht versleten uitstraling, extra brede planken die nog eleganter en nog subtieler ogen en tropische houtsoorten die de huidi-ge houttrends perfect reflecteren. Kleuren variërende van inspirerende heldere tinten tot donkere intense kleuren boordevol karakter.
Veel houtdessins zijn nu ook voorzien van een ‘embossing’ waardoor de vloer de natuurlijke hout-structuur en matte uitstraling krijgt van een echte houten vloer.

Ook nieuw in de Novilon Nova collectie zijn de leisteen-dessins, in neutrale lichte zandkleur en donker antraciet, uitgevoerd met een zeer dunne voeg, waardoor nauwelijks te onderscheiden van echt.
De consumentadviesprijs van Novilon Nova is € 26.45 per m².

Novilon Viva
Novilon Viva is ontworpen voor een jonge, actieve doelgroep: gezinnen. De collectie bestaat uit tijdloze vloeren die een huiselijke, gezellige sfeer uitstralen. Met een ruime keuze in kleuren en dessins leent deze reeks zich vlot voor elke ruimte binnenshuis. Een aantal houtdessins zijn voor-zien van een ‘embossing’, een houtstructuur met een natuurlijke en matte uitstraling voor een nog realistischer effect.

Gloednieuw en verrassend zijn de tropische palmenhout dessins (in donkerbruin en lichtbruin), en de nieuwe Rhodos dessins. Deze laatste combineert de stevige look van beton met de zacht-heid en elegantie van leer, in vier warme kleurtinten. De lichte en donkere houten dessin ‘Vas-teras‘ vormt een moderne toevoeging aan de Novilon Viva collectie. Rechte planken met een heldere houtstructuur passen dan ook in elk eigentijds interieur. Andere nieuwigheid is de mo-derne versie van het bekende visgraatmotief – met een vergrijsde honingkleur en een diepbrui-ne tot zwarte kleur.
De consumentadviesprijs van Novilon Viva is € 18.20 per m².

Novilon Fusion II
Het succes van Fusion I was voorspelbaar: een stoere industriële look mét een warme, natuurlijke uit-straling. De vorig jaar gelanceerde collectie is nu gevoelig uitgebreid met 16 nieuwe kleuren, waar-onder hedendaagse houttinten en effen donkere metaalkleuren maar ook felle nuances in roze en groen.

Niet alleen zijn de verschillende ontwerpen fascinerend om naar te kijken, ze voelen elk ook apart aan. Structuur vs. effen, mat vs. glanzend, breed vs. smal, koel vs. warm, braaf vs. gewaagd... Binnen Novilon Fusion II zijn er drie thema’s: Basic (oogt strak en stedelijk, ideaal voor grote, open ruimtes), Nature (extra brede eiken planken, speciale reliëffinish, matte uitstraling) en Industrial (frisse designs, eigenzinnige reliëfstructuur, zilverglinstering).
De consumentadviesprijs van Novilon Fusion II is € 18.90 per m².

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in