Nieuwe kamers

Eerste design-infraroodsauna

Thermalux ontwerpt de eerste design-infraroodsauna die perfect in de moderne interieurs past. Een cabine met strakke lijnen, een minimalistische vormgeving, verkrijgbaar in inox, wit, zwart en tal van andere kleuren. En ook aan de binnenkant wordt deze stijl doorgetrokken met zwarte infracarbonplaten, fijne houten latjes, een zwarte zitbank en geïntegreerde bedieningspanelen. Als kers op de taart is er ook een iPod-aansluiting voorzien.
 

Design

De traditionele infraroodsauna kent iedereen. Iedereen die op zoek was naar meer wellness in huis, moest het steeds stellen met de houten cabine, die niet in elk interieur tot zijn recht komt. Het idee van een designsauna ontsproot bij Thermalux.
De nieuwe infraroodsauna ziet er zowel aan de buiten- als binnenkant zeer strak uit. De buitenzijde van de cabine is in inox, met een glazen deur. De sauna is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren: wit, zwart, beige, rood, groen, geel of blauw. De echte creatievelingen kunnen zelfs kiezen voor een gepersonaliseerde buitenzijde met bijvoorbeeld een eigen ontwerp, een foto, een kunstwerk ... Aan de binnenkant zijn zwarte infracarbonplaten voorzien in plaats van de klassieke rode stralingselementen en ook de houten latjes werden gemonteerd met het oog op een mooi design. Met het geïntegreerd bedieningspaneel kan je de kleur van het licht bepalen. Naast een iPod-aansluiting is er ook een ingebouwde radio voorzien. Ook de display is volledig geïntegreerd in het geheel.
Info: www.thermalux.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in