De keuken

Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal in Gerpinnes en verbouwt toonzaal in Aalst

Auteur: Dovy Keukens

Ondanks de coronacrisis blijft Dovy volop investeren in de toekomst. De 30 ste toonzaal in België opent in Gerpinnes en de bestaande toonzaal in Aalst kent een volledige make-over.

Belgisch bedrijf met 40 jaar ervaring

Dovy Keukens is een Belgisch bedrijf, dat reeds 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van kwalitatieve maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer en verkoopt rechtstreeks van fabrikant naar klant.

Opening 30 ste toonzaal: Dovy Gerpinnes

In de zomer van 2013 zette Dovy zijn eerste stappen op Waalse bodem en opende een toonzaal in Doornik. Het werd onmiddellijk een succes en een jaar later, in oktober 2014, werd een tweede verkooppunt geopend in Wallonië, deze keer in Awans nabij Luik, gevolgd door een derde toonzaal in Naninne, nabij Namen in april 2016, een vierde begin 2017 in Waver en een vijfde in september 2017 in Marche-en-Famenne. De zesde toonzaal in Wallonië opende de deuren in mei 2018 in Gosselies, vervolgens in april 2019 in Verviers en in november 2019 in Libramont. Onlangs werd de gloednieuwe toonzaal in Gerpinnes plechtig geopend. Het is inmiddels al de 30 ste toonzaal van Dovy in België. Professionele keukenconsultants staan klaar om de klanten met raad en daad bij te staan bij de keuze van hun nieuwe keuken.

De nieuwe toonzaal in Gerpinnes heeft een oppervlakte van 1150 m2 en er worden 45 prachtige toonzaalkeukens tentoon gesteld. De klant heeft een ruime keuze uit diverse keukens, groot of klein, modern of rustiek, met of zonder eiland, er is voor elk wat wils. U vindt er eveneens de nieuwste tendensen, modellen, kleuren en keukenaccessoires.

In de nieuwe toonzaal staan ook 2 demonstratiekeukens opgesteld: de ene is uitgerust met de meest recente keukentoestellen van AEG, de andere met apparaten van Siemens. In het najaar zullen er regelmatig kookdemonstraties georganiseerd worden door chef-koks.

De toonzaal is het walhalla voor de klant wat nieuwe materialen betreft, handgrepen, kleuren, werkbladen, enz. Alle soorten werkbladen worden er gepresenteerd: in laminaat, natuursteen, composiet, volkern, inox en de laatste nieuwe trends van werkbladen in keramiek.

De inhuldiging wordt met veel luister gevierd en er gelden speciale condities voor de opening. De nieuwe toonzaal is gelegen in Gerpinnes, Route de Philippeville 249. Open van maandag tot zaterdag van 9u tot 19u (met uitzondering van de woensdag, sluitingsdag) en op zon- en feestdagen van 10u tot 18u. Gesloten op Pinksterzondag, open op Pinstermaandag. Tel.: 071 43 07 17

Verbouwingen in Dovy Aalst

De toonzaal in Aalst dateert van juni 2008 en was dringend aan vernieuwing toe. Bestaande toonzaalkeukens gingen eruit en nieuwe modellen kwamen in de plaats. Er werd ook ruimte voorzien voor een grote stalenhoek, nieuwe tendensen en zelfs een kinderspeelhoek.

Ruim, modern en met de nieuwste keukenmodellen. Zo kunnen we de vernieuwde toonzaal in Aalst het best omschrijven.

Ook hier gelden dezelfde speciale (her)openingscondities:

In beide toonzalen loopt ook een wedstrijd ‘Win* uw keuken’

*Voorwaarden in de toonzalen van Gerpinnes en Aalst

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in