Verlichting

Delta Light valt in de prijzen

Op de iF Product Design Awards 2013 heeft Delta Light drie prijzen weggekaapt. De modellen Tweeter, Boxter en Mohow zorgden voor het succes.
Bijna 60 jaar al staat de iF Product Design Award garant voor opmerkelijke designprestaties. Het wereldwijd erkende label bekroont jaarlijks producten die zich onderscheiden op het vlak van materiaalkeuze, vormgeving, afwerking en andere criteria. Een internationale, multidisciplinaire jury beoordeelde voor 2013 maar liefst 3011 inzendingen, verdeeld over 16 categorieën. In de categorie ‘Verlichting’ valt Delta Light® drie keer in de prijzen. Drie nieuwkomers in het gamma – de Tweeter, de Boxter en de Mohow – dragen voortaan dus het alom gewaardeerde iF-logo.

Tweeter

Tweeter is verkrijgbaar als inbouw- en opbouwarmatuur voor het plafond en is zeer flexibel. Uniek is het ERS of Ex-centric Rotation System (octrooi aangevraagd), waarbij een asymmetrisch scharniergewricht toelaat het toestel in één vloeiende beweging te draaien en kantelen, ook onder extreme hoeken.

De beweegbare binnenring laat toe de verlichting optimaal af te stemmen op elke situatie, zonder afsnijding van het licht. Tweeter biedt ook esthetische verfijning door de toepassing van Delta Lights Oreo-principe – een extra aureool van licht rondom de centrale led – en door een dubbele behuizing van het armatuur, die inkijk in het plafond voorkomt, en ook kleurencombinaties toelaat.

De inbouwversie van de Tweeter is er met leds, halogeen- en ontladingslampen. De Tweeter On is er als enkele of als dubbele spot, met toepassing van Delta Light’s unieke Reo led array technology. Hij geeft evenveel licht als een 50 watt halogeenlamp, maar dan met een verbruik van amper 12 watt.

Boxter

De Boxter is een tijdloze, makkelijk te gebruiken downlighter met een asymmetrisch ontwerp. Een vorm met een functie: het onderbrengen van de voorschakelapparatuur. En ook een vorm die gebaseerd is op rechtlijnigheid. Ontworpen om elke kamer richting en elegantie te geven.

Door de voorschakelapparatuur naast en niet boven de lamp te plaatsen, ontstaat een opmerkelijk laag en compact opbouwarmatuur.

De beide versies, met enkele en met dubbele lamp, zijn verkrijgbaar met halogeenlampen of met krachtige powerleds.

Mohow

Mohow is een krachtige, functionele railspot voor commerciële toepassingen die tot 90° kantelbaar en tot 360° draaibaar is.

De witgelakte kop heeft een licht conische vorm die naar 3 centrale powerleds leidt, voor een maximale lichtopbrengst.

Delta Lights unieke Equalising Filter Technolgy zorgt ook voor topefficiëntie gekoppeld aan een gelijkmatige lichtspreiding, zonder fragmentering of meervoudige schaduw. Geheel volgens Delta Lights vormtaal, zie je geen enkele schroef of verbinding.

Meer info: Delta Light

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in