Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
logo Franke
De keuken

De hobbykok in je los met deze keukentoestellen

Keukentoestellen zijn misschien wel het laatste waar je aan denkt bij de inrichting van de keuken, maar toch horen ze erbij. Je hebt hoe dan ook nood aan een fornuis, dampkap, oven en andere toestellen.

Brede inductiekookplaat

Elke dag te maken hebben met een kleine kookplaat, is vanaf nu verleden tijd. Flexibiliteit is de ware aard van de nieuwe 90cm brede FlexInductiekookplaat van Neff.
  • Op jouw commando schikken de 5 inductiezones - 2 linkse, 2 rechtse en een centrale inductiekookzone met een diameter van 32cm - zich naar de afmetingen of vorm van de gebruikte potten en pannen.
  • De kookplaat is verkrijgbaar met een inox inbouwkader en in een vlakbouwversie.
Prijs: De aanbevolen verkoopprijs van de 90cm brede FlexInductiekookplaat met TwistPadbediening bedraagt 1 849,99 euro, btw en recupel inbegrepen.

Meer info: Neff

Smaakvol en gezond met combistoomoven

Bosch breidt het assortiment ColorGlass in een klap uit met 7 inbouwovens waaronder een multifunctionele pyrolyseoven en een XL-oven die maar liefst 67 liter kan bevatten.
  • Hou je van smaakvolle en extra gezonde bereidingen, dan is de combistoomoven iets voor jou. Doordat deze oven de kwaliteiten van een warmeluchtoven en een stoomoven verenigt, zijn de mogelijkheden groot: van klassiek bakken en braden met behulp van warme lucht over stomen tot een combinatie van beide kookmethodes.
  • Onder de ovens past een warmhoudlade met dezelfde vormkenmerken en een gekleurd glazen frontpaneel.
Prijs: De aanbevolen verkoopprijs van de ovens varieert tussen 949,99 en 2 079,99 euro. De aanbevolen verkoopprijs van de warmhoudlade bedraagt 699,99 euro. De prijzen zijn inclusief btw en recupel.

Meer info: Bosch

Waan je een echte barista

Belgen hebben de smaak van koffie te pakken. Ze nemen geen genoegen meer met koffie tout court. De EQ.7 Plus is een volautomatisch espressotoestel, een ideale keuze voor wie houdt van variatie maar opziet tegen omslachtige koffiebereidingen.
  • Je maakt je keuze uit de diverse mogelijkheden qua type koffiedrank, de hoeveelheid en maalgraad van de koffie, de sterkte van de koffie, de temperatuur van de koffiebereiding, het aantal kopjes, etc. en de EQ.7 Plus schiet onmiddellijk in actie.
  • Handig is dat de EQ.7 Plus jouw persoonlijke voorkeuren memoriseert en opslaat als ‘my coffee’.
Prijs: De aanbevolen verkoopprijs van het topmodel EQ.7 Plus van Siemens bedraagt 1 499,99 euro, incl. btw en recupel.

Meer info: Siemens

Schuine dampkap

Met Maris lanceert Franke een gloednieuwe serie dampkappen die de aandacht trekken met een afgeschuind glazen frontpaneel. Het ontwerp werd bekroond met een iF Design Award 2012.
  • De serie Maris telt vier modellen wanddampkappen met een wit- of zwartglazen frontpaneel, al dan niet in combinatie met 2 inox middenpanelen.
  • Doordat deze 90cm brede dampkap geen schouwelement vraagt, valt ze ongetwijfeld in de smaak bij liefhebbers van een open, ruimtelijke keukenarchitectuur.
  • Het schuine frontpaneel verleent in de hoogte alle ruimte om ongehinderd in de potten te roeren zonder het minste risico dat je je hoofd stoot.
Prijs: De aanbevolen verkoopprijs van de wit- of zwartglazen afzuigkap Maris bedraagt 789 euro, exclusief btw en recupel.

Meer info: Franke
Samenstelling: Kelly Cuypers - september 2012

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in