Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
De keuken

De Grohe Red en Blue met 100 euro cash back

De Grohe Red keukenkraan geeft kokend, warm en koud water op elk moment. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Met de Grohe Blue Chilled & Sparkling heb je dan weer je eigen waterbron in je keuken. Haal beide nu in huis.

Grohe Red

Eén kraan voor koud, warm én kokend water! Dat design en techniek goed samengaan, bewijst Grohe met Grohe Red. Een unieke innovatie die op ieder moment koud water, warm water en kokend water kan produceren. Pasta en thee waren nog nooit zo snel klaar. Waterkokers zijn vanaf nu overbodig, met een forse ruimtebesparing op het werkblad in de keuken als resultaat.

Er is uiteraard ook aan jouw veiligheid gedacht. De buitenkant van de kraan wordt nooit heet dankzij Grohe CoolTouch. De kindveilige hendel voorkomt het onbewust openen van de heetwaterkraan.

Lees meer: Van kranen tot kasten, maak je leefkeuken compleet

Grohe Blue

Investeer in een Grohe Blue watersysteem en je hebt op ieder moment direct de beschikking over heerlijk gefilterd water. Grohe Blue Chilled & Sparkling combineert de moderne designkraan met een hoogwaardig filter, maar hij blijft net zo makkelijk in gebruik als een gewone keukenmengkraan. De rechtergreep van de kraan is voor het normale koude, warme en gemengde water. De linker greep met de gekleurde LED-display gebruik je om het koolzuurgehalte van het gefilterde en gekoelde water te regelen.

De kraan is afgewerkt met Grohe StarLight chroom. Door de twee aparte waterkanalen in de uitloop komt het gefilterde water nooit in aanraking met het ongefilterde water.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in