De keuken

De accessoires maken de spoelbak: trendy erop, errond én erin

3 onmisbare accessoires in je keuken

Het hart van de keuken waarrond alles zich afspeelt, is de spoelbak. We gaan voor praktisch, met oog voor design en uitstraling. Naast de potten en pannen die we dagelijks gebruiken, zet keukenspecialist Franke enkele onmisbare keukentools op, rond en in de spoeltafel. De kleren maken de man, maar de accessoires maken de spoelbak!

1. Musthaves rond de spoeltafel

Andy Chef, verkoopprijs €290,00 excl. BTW.

Andy Chef: matcht overal

Je spoelbak is pas compleet met het Andy Chef-accessoire. Deze sous-chef in crime met zijn handgemaakte box, houten snijplank, chefsmes en rvs-afdruipbakje matcht bij iedere spoelbak en in iedere keuken wat het een onmisbaar accessoire maakt. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik zodat je snel en praktisch kan werken.

2. Essentials op de spoelbak

Vital filterkraan, verkoopprijs vanaf €350,87 excl. BTW.

Vital-filterkraan: zuiver design én water

Maak voorgoed komaf met flessenwater, want ook aan de spoelbak tap je heerlijk drinkbaar water. De filterkraan Vital heeft een uniek en gepatenteerd filtersysteem waarmee je 500 liter water omzet in gezond drinkwater. Het water wordt voor maar liefst 99 procent gefilterd. De Vital-kranen met de Franke Clear Water Capsule zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat je zelf kan kiezen welke uitvoering bij je interieur past.

3. Onmisbaar in de Box of Mythos

Box Center, verkoopprijs vanaf €1292,72 excl. BTW.

Box Center: bewaart alle toebehoren

De Box Center-units zijn ontworpen voor het ultieme kookcomfort. De verschillende keukenaccessoires maken van koken een koud kunstje waarna je ze makkelijk opbergt in en naast de spoeltafel. Vooral als je een beperkte plaats hebt, wil je de beschikbare ruimte efficiënt benutten. De Box Center combineert de traditionele spoelbak met een extra spoelunit met frame waarin je keukentoebehoren kan bewaren, zoals een houten snijplank, messenblok, afdruipbakje in rvs, extra droogrek voor servies…

Mythos RVS afdruipmatje, verkoopprijs €61,58 excl. BTW.

Mythos: haal meer uit je spoeltafel

Deze minimalistische en verfijnde spoeltafel is ontworpen met oog voor detail. De praktische accessoires zijn niet alleen slim en handig, ze onderscheiden zich ook in kwaliteit, design en gebruikscomfort. Met een rvs afdruipbakje, kunststof snijplank en mobiel druipblad gaan dagelijkse klusjes zoals groenten wassen een pak makkelijker. Het afdruipmatje is zelfs multifunctioneel: gebruik het als vergiet, als uitlekoppervlak of als onderzetter. Haal meer uit je spoeltafel en creëer extra ruimte.

Mythos RVS afdruipmatje, verkoopprijs €61,58 excl. BTW.
Mythos snijplank, verkoopprijs €97,81 excl. BTW.
Mythos RVS afdruipbakje, verkoopprijs €108,68 excl. BTW.
Mythos RVS mobiel druipblad, verkoopprijs €129,38 excl. BTW.

Meer info bij jouw keukenspecialist Franke.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in