Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
De keuken

Dampkap als designobject

Met zijn nieuwe dampkap cubeDesign speelt Siemens in op de hedendaagse keuken waarin niet enkel gekookt wordt, maar ook geleefd.


Hedendaagse keukens – vaak een open ruimte waarin echt wordt geleefd - vragen om een doeltreffende dampkap die mag gezien worden. Siemens heeft van technologie & design zijn specialiteit gemaakt. Ook als het over dampkappen gaat, komt de Duitse fabrikant graag vernieuwend uit de hoek.

Het nieuwste dampkapontwerp valt op door zijn kubusvormige design en kreeg de toepasselijke naam cubeDesign. De sobere maar krachtige vormen van de kubus gaan perfect samen met de robuuste uitstraling van het roestvrij staal.

Krachtpatser
Naast een opvallend uiterlijk beschikken de toestellen ook over voldoende kracht om veeleisende keukenpieten te kunnen overtuigen.

De cubeDesign-dampkap bestaat in 2 versies: voor plafondmontage boven een kookeiland en voor wandmontage boven het kookvlak. Boven een extra breed kookeiland of kookvlak komt de dampkap in duo-opstelling mooi tot zijn recht.

Elektronische regeling
Met een maximale zuigcapaciteit van 750 m³/u maken vieze en vette keukengeuren bij deze cubeDesign-dampkap geen schijn van kans. De regeling van de 4 standen gebeurt elektronisch via het digitale display.

Wanneer de keuken zich vult met hardnekkige geuren - zoals tijdens het bakken van frietjes - komt de “intensief”-stand van pas. Gedurende 10 minuten functioneert de dampkap op maximaal vermogen en schakelt daarna automatisch over naar de vorige stand.

Naventilatie
De naventilatiefunctie zorgt ervoor dat de dampkap na uitschakeling nog 10 minuten blijft nazuigen, tot alle geurtjes definitief verbannen zijn.

Het verzadigingsniveau van de vaatwasbestendige metalen vetfilter wordt aangegeven op het bedieningsdisplay. Zo weet u wanneer de filter aan een vaatwasbeurt toe is.
Twee dimbare halogeenspots van elk 20 W zorgen voor een goede verlichting van het kookvlak of kookeiland.
De cubeDesign-dampkap kan zowel met een directe luchtafvoer als met een actieve koolstoffilter voor kringloopwerking geïnstalleerd worden.

De aanbevolen verkoopprijs van de cubeDesign-dampkap bedraagt 999 euro voor het wandmodel en 1.499 euro voor de eilandversie, btw en Recupel inbegrepen.

Meer informatie: www.siemenshuishoudelektro.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in