Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Colormix van Levis: bekijk je slaapkamer met andere ogen

Taboekamer, ontvangstkamer, veilige cocon… de slaapkamer kende doorheen de geschiedenis al vele gedaanten. De laatste jaren  is er duidelijk een nieuwe evolutie bezig in ons persoonlijke ‘rustoord’. De slaapkamer wordt de ontspanningsplek bij uitstek, en is het zelden de spil van het gezinsleven. Terwijl mama en papa nog even verder soezen, nestelt de kleinste zich op het bed om naar tekenfilms te kijken, of laten de kinderen alvast een warm bad vollopen in de aangrenzende badkamer. Reden genoeg dus om de deuren open te gooien, en extra aandacht te besteden aan de inrichting van deze multifunctionele ruimte.

Levis brengt inspiratie met  een nieuwe Colormix Collectie # 3 onder de naam Day:Night. Het werd een karaktervol palet van 18 kleuren, samengesteld door de kleurenspecialisten Per Nimèer en Hans Ultee. Van zachte, rustgevende tinten tot luxueuze en mysterieuze kleuren afgestemd op de bestemming die jij aan je slaapkamer wilt geven: de slaapkamer is immers als geen ander een uiting van je persoonlijke levensstijl en –visie.

Wat kies jij?
Niets zo persoonlijk als de kleurenkeuze in je slaapkamer. En nu de grenzen van die ruimtes langzaam vervagen, zijn ook de mogelijkheden op kleurvlak grenzeloos. Durf jij te gaan voor ‘Lipstick rood’? Of hou je het bij het dromerige ‘Parfum’. Neem alvast je tijd om te kiezen, want de combinaties zijn legio.
Wat dacht je van een gedurfde mix van Duister, Hemelbed en Sunset of van een huwelijk tussen Kant, Fluweel en Nerts of ben je eerder te vinden voor een rustgevende combinatie van Capuccino, Damast en Donsdeken?
Laat je alvast inspireren door de collectie van Levis, en tover je slaapkamer om in een warme cocon, waar het van ochtend tot nacht zalig toeven is.  En al blijft die plek voorlopig het domein van je en je gezin, wie weet ontvangen we binnenkort ook weer gezellig vrienden in ons bed.

De kleuren van de ColorMix Collection # 3 kunnen enkel aangemaakt worden op de Levis ColorMix mengmachine. Hiervoor kan je terecht in de meer dan 400 winkels die een dergelijke machine in huis hebben. De adressenlijst vind je op Levis.info of via 0800 24 111

Meer info: Levis.info

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in