Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Collstrop Home lounget met parket

Collstrop Home heeft zijn collectie massieve parketvloeren uitgebreid met een nieuwkomer: de Lounge collection. Deze omvat 3-lagenparketvloeren van 15 mm dik, met een massief eiken toplaag van 4 mm.


Steeds meer (ver)bouwheren kiezen voor een parketvloer. Een logische keuze, want een houten vloer oogt mooi, heeft karakter, is duurzaam  en voelt aangenaam aan. Bovendien komt een parketvloer zowel in een moderne als in een klassieke interieurinrichting tot zijn recht.

Collstrop Home breidt zijn collectie massieve parketvloeren uit met een nieuwkomer: de Lounge Collection.
De collectie omvat 3-lagenparketvloeren van 15 mm dik, met een massief eiken toplaag van 4 mm, een vaste plankbreedte van 18,9 cm en een vaste lengte van 1,86 m.

De vloeren zijn beschikbaar in zowel een onafgewerkte als een volledig afgewerkte versie.
De onafgewerkte versie kan met vernis, olie of boenwas afgewerkt worden volgens uw persoonlijke voorkeur en woonwensen.
De afgewerkte parketvloeren bestaan in drie uitvoeringen: naturel (Dune), wit (Pure) of grijs (Concrete), en zijn volledig klaar om geplaatst te worden.  Dit levert zowel de parketplaatser als de bouwheer een aanzienlijke tijdbesparing op.  
Voor een optimale krasweerstand en kleurvastheid volgt Collstrop Home een strikte volgorde van afwerking: eerst wordt het hout gekleurd en dan pas geolied met een onderhoudsvriendelijke parketolie die de houtstructuur goed zichtbaar laat en zorgt voor een natuurlijk effect.

De Lounge Collection-parketvloeren zijn verkrijgbaar in 2 kwaliteiten: met weinig houtknoopjes of met meer knopen en een meer uitgesproken houtpatroon.
De knopenarme uitvoering zal meer in de smaak vallen bij liefhebbers van een moderne woonstijl. Valt u meer voor de charme van een klassieke inrichting, dan gaat uw keuze ongetwijfeld naar de vloer met meer knopen. 

Doordat de toplaag 4 mm bedraagt, kan de vloer tot drie maal toe worden afgeschuurd. Dat maakt de hedendaagse Lounge Collection–parketvloeren ook geschikt voor woon- en werkruimten met een druk beloop.

De gloednieuwe Lounge Collection is een 3-lagenparketvloer met een lange levensduur, en voorzien van een perfecte tand- en groefverbinding aan de 4 zijden. Afhankelijk van de ondergrond en de specifieke situatie kan de parketvloer verlijmd (volle verlijming op chape) of zwevend (verlijmd in tand en groef) geplaatst worden.
De Collstrop Home-parketplaatser beschikt over een stalenwaaier en een mobiele stalenstand met grote stalen waarop de verschillende kleuren en afwerkingen duidelijk te zien zijn. 

De prijs van de Lounge Collection begint vanaf 44 euro per m², exclusief btw.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in