Bruisend water uit de kraan

Gewijzigd op 10/12/2012 door Daan Slingers

Izzy C+
Izzy C+
© Van Marcke
Izzy C+
© Van Marcke
Izzy C+
Izzy C+
© Van Marcke

Sanitairspecialist Van Marcke introduceert in zijn informatie- en expertisecentrum Big Blue en wel opmerkelijke keukenkraan. Het toestel de Mora Izzy C+ tapt niet alleen leidingwater, maar produceert ook gefilterd bruisend water. Handig, toch!


De innoverende Mora Izzy C+ keukenkraan zorgt ervoor dat je uit één en dezelfde kraan zowel gewoon leidingwater als gefilterd bruisend water krijgt. Het toestel is hiertoe uitgerust met een kleine carbonatoreenheid onder de gootsteen. Hierin wordt het water gefilterd en voorzien van de gewenste hoeveelheid koolzuur. Deze cartouche volstaat om ongeveer 100 liter bruisend water te produceren.


Voor moderne keukens

Mora Izzy C+ is ontworpen voor moderne keukens, waar harmonie en elegantie centraal staan. De kraan geeft een extra aan het dagelijks leven. Bovendien beperk je met deze kraan de invloed op het milieu. Water in flessen en lege flessen worden over grote afstanden vervoerd en dat is nu niet langer nodig. Bovendien moet je ook de zware flessen niet meer van de winkel naar huis sleuren.


Handig in gebruik

Mora Izzy C+ wordt net als een normale kraan geïnstalleerd en gebruikt. Het verschil zit in de carbonatorfunctie die een aparte bediening met een buis heeft. Een vakman kan het hele systeem in ongeveer een uur installeren. Na installatie is de kraan meteen klaar voor gebruik!


Meer info: Van Marcke
 

Onze keukenspecialisten

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven