De keuken

Bosch maakt u het leven gemakkelijker

Innoverende oplossingen voor een bewustere levensstijl. 

We leven in een tijdperk waarin alles sneller gaat, alles complexer wordt. De consument wordt steeds veeleisender en wil zijn dagelijkse leven verbeteren met de nieuwste toestellen die qua werking én esthetiek inspelen op zijn behoeften. Daarnaast groeit zienderogen het bewustzijn dat een verantwoordelijke levensstijl belangrijk is. Bosch heeft dat goed begrepen. De specialist van klein en groot huishoudelektro onthult in het kader van Batibouw zijn nieuwste innovaties.

Het ‘accent line’-gamma: moderniteit in combinatie met een zuiver design én spitstechnologie. 

Bosch presenteert een compleet gamma van toestellen die technologie koppelen aan een modern design met minimalistische accenten.

Eenvoud in perfectie: alle toestellen zijn vormgegeven in een modern design met geïntegreerde elementen in Carbon Black. Ovens, kookplaten (ook de modellen met geïntegreerde afzuiging), verwarmings- en vacuümladen, dampkappen, microgolfovens, volautomatische koffiemachines, geïntegreerde koelkasten en vaatwassers: alle toestellen zijn met hun Carbon Black accenten visueel op elkaar afgestemd.
Zelfs de koel-vriescombinatie Vario Style met verwisselbaar gekleurd deurpaneel is beschikbaar in mat zwart, om de look te vervolledigen. Niets zal de harmonie van de oppervlakken verstoren.

Deze nieuwe inbouwlijn integreert perfect in een keuken om een harmonieuze en gezellige sfeer te creëren zodat het geheel even aangenaam wordt als de leefruimte. Een eenvoudige configuratie waar enkel het essentiële naar voren komt.
Alles is handig in gebruik dankzij een ruime waaier van functies en programma's die het koken vergemakkelijken en optimaliseren.

Bovendien zijn vele producten van deze nieuwe lijn geconnecteerd via wifi: ze kunnen vanuit tablet of smartphone worden bestuurd via de app Home Connect.

De accent line heeft diverse prestigieuze designprijzen veroverd, waaronder de Red Dot 2019:
Best of the Best Award en de iF Design Award 2019.

Beschikbaar bij de verdelers van Bosch 'accent line'; prijzen op verzoek.

Inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap

Bosch presenteert nieuwe kookplaten met geïntegreerde dampkap. De kookplaat met een breedte van 70 cm is een heuse primeur. Ze kan – ondanks die breedte van 70 cm – geïnstalleerd worden in een uitsparing voor een kookplaat van 60 cm en onderscheidt zich vooral door het minimalistische design van haar oppervlak.

De afzuiginstallatie verdwijnt uit je gezichtsveld en verstoort dus niet langer het visuele contact tussen keuken en eetruimte.

Het ventilatiesysteem werd namelijk in de inductiekookplaat geïntegreerd.

Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat ook het ventilatiesysteem aan de slag. De luchtventilatie werkt doeltreffend dankzij een krachtige maar uiterst geluidsarme motor die onder het glanzende vitrokeramische oppervlak draait. Esthetiek en vermogen: een winnend duo!

Beschikbaar bij de verdelers van Bosch; prijzen volgens model; adviesprijs € 2589,99.
(Bosch accent line: adviesprijs € 2679,99.)

 

Slimme ovens, dankzij Home Connect en artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie (AI) wordt almaar performanter en is steeds manifester aanwezig in ons dagelijkse leven. Bosch integreert als eerste fabrikant op de Belgische markt de mogelijkheden van AI in zijn inbouwovens met aansturing op basis van sensoren.

Met deze gebrevetteerde sensoren die rekening houden met de individuele kookprocessen van de diverse spijzen, kan een bereiding in feite onmogelijk nog mislukken!

Naarmate hij frequenter gebruikt wordt, zal je oven overigens mettertijd almaar 'intelligenter' worden. De oven gebruikt hiervoor de ervaring van duizenden koks van over de hele wereld. De oven slaat al die kookinformatie op en evolueert zo naar de perfectie: hij zal op elk moment precies weten wanneer hij moet stoppen met het koken of grillen van je bereidingen. En er is trouwens nog meer dan artificiële intelligentie: deze nieuwe ovens kunnen ook met de app Home Connect verbonden worden. Dit betekent dat je de oven op afstand kan bedienen, om het even waar je je bevindt.

De eerste ovens met artificiële intelligentie van deze serie 8 accent line komen in juni op de markt, tegen prijzen vanaf € 1589,99.

Koelkasten met meer ruimte en een optimale bewaartijd

Steeds meer mensen streven naar een bewustere en gezondere levensstijl.

Bosch heeft koel-vriescombinaties ontwikkeld met het oog op deze bewuste en duurzame levensstijl. Deze toestellen worden gekenmerkt door grotere afmetingen, flexibel binnenwerk, een ruime waaier aan praktische functies en een koelsysteem dat delicate voedingsmiddelen langer vers houdt, zonder verlies van voedingskwaliteit. Deze verlengde versheid steunt op het systeem VitaFresh.

Bosch biedt een brede keuze aan XXL-toestellen in een haast eindeloze waaier aan afmetingen (70 cm breed, tot 80 cm diep en tot 2 m hoog) en functies, voor elke keukenruimte en voor elke behoefte of wens.
Vele modellen genieten ook van de voordelen van koppeling via Home Connect.

Sommige (bijv. Model KGN39HIEP) zijn zelfs uitgerust met een fototoestel om de inhoud van de koelkast te checken zonder hem te openen

Wat energie-efficiëntie betreft: A+++ of A++, afhankelijk van het model.
Nu reeds beschikbaar. Prijs afhankelijk van het model, vanaf € 849,99.

Home Connect: vandaag al zeker van de intelligentie van morgen

Consumenten die op Bosch rekenen, zijn dankzij de app Home Connect perfect gewapend voor de toekomst. Bosch' huishoudtoestellen die uitgerust zijn met Home Connect, bieden nu nog meer opties op maat van de behoeften van de consument.

Bosch breidt zijn gamma 'connected' huishoudtoestellen overigens nog verder uit. Steeds meer huishoudtoestellen kunnen op elk moment op afstand geconnecteerd worden.

De connectiviteit met Home Connect garandeert niet alleen meer comfort en perfecte resultaten maar ook een nieuw gevoel van veiligheid. Gebruikers kunnen met de app altijd en overal waken over de toestand van hun toestellen, dankzij beveiligde data-uitwisseling.

Connectiviteit is ook bijzonder nuttig voor de bewaring van voeding. Bosch heeft zijn koelkasten bijvoorbeeld uitgerust met een interne fotocamera zodat de consument op afstand de inhoud ervan kan checken om indien nodig zijn boodschappenlijstje aan te passen.
Intelligente toestellen (in combinatie met intelligente identificatie van voeding en met suggesties voor ordening vanuit de app Home Connect) helpen meer dan ooit om tot een duurzame en bewuste consumptie van voeding te komen, zonder overbodige verspilling.

Nóg een nieuwigheid: voortaan is spraakaansturing via Google beschikbaar.

Wie vaak de handen vol heeft, tijdens huishoudelijke karweitjes, waardeert allicht de mogelijkheid die Bosch biedt om vele huishoudtoestellen via hun spraak te bedienen. Net als assistenten zoals Alexa van Amazon, babbelt ook Google Assistant voortaan een mondje mee.
Je zegt gewoon: "Hey Google, schakel de vaatwasser in" en je assistent antwoordt: "Begrepen. Ik schakel de vaatwasser in", en ja hoor: het toestel gaat meteen aan het werk. Zo kan de consument ook feedback vragen over de huidige toestand, welk programma loopt en op welk tijdstip het vaatwasprogramma klaar zal zijn. Google Assistant kan zelfs realtime-updates leveren, tot op de minuut correct, over de resterende tijd.

Ontdek het hele BOSCH-gamma

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in