Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
De keuken

Boek uw gratis adviessessie op Batibouw

Publireportage
De firma Blum verkoopt zelf geen keukens, maar wil iedereen met keukenplannen bijstaan en informeren. Staat u net voor de aankoop of renovatie van een keuken? Schrijf u dan in voor een gratis adviessessie op Batibouw. Uw Blum-consulent geeft u tal van tips en tricks voor meer opbergruimte, ergonomie en comfort in uw keuken.

De praktische kant van keukens

Blum heeft in de loop der jaren heel wat kennis opgebouwd om keukens praktisch te maken. Van de opdeling van uw keuken in vijf functionele zones tot tips om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Voor wie de aankoop of renovatie van een keuken overweegt, loont het advies van een Blum-consulent zeker de moeite! Neem uw keukenplan mee en kom u op Batibouw vrijblijvend informeren.

Nieuwe generatie

Ook lanceert Blum een nieuw product op Batibouw: de nieuwe keukenlade, LEGRABOX, die opvalt door haar mooie design. Ook de drie matte kleuren (terrazwart, oriongrijs en zijdewit) en het roestvrij staal met antifingerprintcoating springen in het oog. De bijpassende ORGALUX ladeverdelingen scheppen orde en overzicht door de lade te compartimenteren.
Maak kennis met onze producten op Batibouw in Paleis 11, stand 112. Of surf naar www.orgalux.be en boek uw gratis adviessessie.

 Dit is een publireportage. Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in