Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Blancostatura: Functioneel veelzijdig en op en top design

Keukens zijn zo individueel als de mensen die er gebruik van maken. En als drukst bezochte werkplek moet de spoelunit aan de hoogste verwachtingen inzake kwaliteit, comfort en design kunnen voldoen.
Met Statura heeft Blanco een nieuw spoeltafelprogramma van topkwaliteit gecreëerd.


Blancostatura combineert een veelheid aan functies, vormgegeven in stuk voor stuk sterke configuraties die de beschikbare keukenruimte optimaal benutten en in elke moderne keukenplanning in te passen zijn.

Ergonomische spoelbak
Kenmerkende vernieuwing is de ergonomische, dwars georiënteerde hoofdspoelbak, voor meer armslag – handig, voor als je de strijd aangaat met ietwat groter uitgevallen vaatwerk!
Maar ook op de details is gelet. De verborgen overloop is een hygiënische en elegante oplossing, die samen met het nieuw vormgegeven korfventiel helemaal in het eigentijdse en gedistingeerde plaatje past. Want ook dàt is Blancostatura: op en top design, niet voor niets bekroond met een IF product design award 2008.

Blancostatura is er zowel in compacte onderbouwspoeltafels en spoeltafels voor vlakke inbouw als in afzonderlijke bakken voor onderbouw, en is bovendien het geknipte model voor montage in een kookeiland, bredere onderkasten of diepere werkbladen.
De Blancostatura spoeltafels worden pas helemaal multifunctioneel met de veelzijdige en esthetisch harmoniërende accessoires, zoals de snijplank in smaakvol zwart matglanzend glas en het inzetbakje voor kleine karweitjes.

Een bijzonder aantrekkelijke oplossing in elk opzicht is de compacte Blancostatura onderbouwspoeltafel. Met één enkele uitsnijding in het werkblad geniet u alle voordelen van een ruime, dwars geplaatste spoelbak, aangevuld met een tweede uitgietbakje, en een verhoogde kraanrichel, zijdelings óp de spoeltafel geplaatst. Gecombineerd met de induwbare mengkraan Blancoscope-F – nóg een Blanco iF award winnaar 2008 - kan je de spoeltafel met bijpassende snijplanken ook volledig toedekken: opgeruimd hoeft niet, maar netjes is het wel!

Meer info: Blanco.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in