Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
De keuken

Betaalbare keuken van topkwaliteit

SieMatic bewijst met zijn CompactDesign dat je ook op een tiental vierkante meters een betaalbare keuken van topkwaliteit kan neerzetten. Geen light-versie, maar een echte SieMatic met bovendien een aantal nieuwe, uitgekiende systemen om het plaatsgebruik tot in de puntjes te perfectioneren. Daarmee komt een kwaliteitskeuken voor elke bouwer of verbouwer binnen handbereik.

 

De CompactDesign-collectie van SieMatic is speciaal ontworpen op basis van de honderd meest gebruikte kastenmaten (30/45/60/90 cm). In combinatie met de nieuwe opberg- en accessoiresystemen maakt SieMatic het met standaardmaten toch mogelijk om de keuken geheel naar eigen wens vorm te geven. CompactDesign is te verkrijgen in kunststof mat of glanzend, houtdecor, en in alle SieMatic-kleuren.

 

MultiMatic: meervoudig bekroond, standaard aangeboden


Gedaan met keukenergernissen als zoekwerk, plaatsgebrek of op de grond kletterend gerei. CompactDesign biedt in elke kast standaard het unieke MultiMatic-opbergsysteem aan. Deze multifunctionele, eenvoudig verstelbare lijst biedt plaats aan talloze accessoires aan de binnenkant van kastdeuren. Een uniek, flexibel interieursysteem dat 30% meer opbergruimte in de kast oplevert en voorzien om aan de behoeften van een 4-koppig gezin te voldoen. Flessen- en kruidenrekjes, houders voor filterzakjes, folies, pandeksels, snijplanken, … alles krijgt netjes de juiste plaats voor zijn maat. Nieuw zijn de ‘Nespressocapsulehouder’ en het magneetbord.

 

onWall


Aan deze elegante rail in edelstaal kan je zowel decoratieve of functionele elementen ophangen. Naakte wanden of nissen krijgen op die manier een nuttige invulling en besparen op hun beurt ook weer kastruimte. De ‘draagplaten’ worden in alle SieMatic-kunststoftinten en houtdecors, in glas en in expressieve fineervarianten aangeboden. Als contrast of als aanvulling vormen ze een leuke accenttoets in het keukeninterieur. De vele functionele of designelementen kunnen naar keuze in de railing of in het verlichtingsprofiel worden aangebracht. Zo heb je de meest gebruikte instrumenten of kruiden altijd bij de hand. Uitvoering in mat glas of kunststof mat of glanzend of kunsthout.

 

Ladesysteem SF10
 

Rechtstreeks afgeleid van het vlaggenschip S1 is dit nieuwe high-tech systeem voor laden en uittrekelementen. De aluminiumkleurige oppervlakken zijn het resultaat van een zorgvuldig, milieuvriendelijk proces. De lade en railing vormen een esthetische eenheid van materiaal, kleur en vorm. De grote afstand tussen de zijwand en de railing zorgt voor een ideale verhouding van afmetingen en een licht, transparant uiterlijk. De ladegeleiders blijven altijd in de zijwand van de lade en kunnen daardoor niet vuil worden. Ook zorgt dit systeem voor de hoogst mogelijke belastbaarheid en stabiliteit (tot 80 kg en met verhoogde achterkant die voorraden in de lade houdt). De zeer lage doorbuigwaarden zorgen ervoor dat laden, uittrekelementen en deuren tegelijk geopend kunnen worden zonder dat ze elkaar raken. Alle lades en uittrekelementen zijn voorzien van de onderhoudsvriendelijke, hygiënische, witte kunststof schaal die kenmerkend is voor SieMatic.

Meer info: www.siematic.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in