De keuken

Aan het roer van jouw keuken: welk soort kapitein ben jij?

Aan het roer van ieder schip staat een bekwame kapitein. En waar ook een briljante kapitein nodig is, is in de keuken. Jij stuurt aan, bepaalt de koers en verdeelt de taken. Of je nu houdt van heerlijk kokkerellen met het gezin of van last minute experimenteren, koken doe je zoals jij het wilt, want jij bent de gezagvoerder van de keuken. Maar welk soort kapitein ben jij? Franke laat je ontdekken welk keukentype jij bent en zet koers richting praktische en esthetische keukenoplossingen. Alle hens aan dek!

» Franke laat je per moodboard ontdekken welk keukentype jij bent

1. The Creative Cook

The Creative Cook inspiratie moodboard - www.franke.com

Jij staat als hobbyist aan het roer van een presitigieuze zeilboot. Jij proeft graag van het leven én van smaakvolle maaltijden, al hoeven die voor jou niet altijd hoogstaand te zijn. De ene dag flans je iets in elkaar met allerlei restjes, een andere keer bestel je takeaway of trek je naar een sterrenzaak. Je leeft van moment tot moment en gaat waar de wind je brengt. Het ruime (culinaire) sop tegemoet!

Met deze Franke-keukenoplossingen hou je koers:

  • De Urban-spoelbakfamilie brengt karakter in je keuken. Ga je voor een spoelbak in olijfkleur met Orion, eentje gedrenkt in de warmte van blauwe bes met Denim of verkies je frisse Salie? Deze extreem duurzame Fragranit-trendkleuren spelen met licht en tillen jouw keukendesign naar een hoger niveau.
  • De handige Andy Chef is jouw eerste stuurman in crime! Deze accessoireset bestaat uit een stijlvolle box, een afdruipbakje in rvs, een walnoten snijplank en een koksmes. Jouw praktische keukenhulp, steeds bij de hand!
  • De Atlas Neo en Eos Neo – twee populaire klassiekers – krijgen een nieuw jasje. Bovenop tijdloos, industrieel zwart brengen deze keukenkranen met een combinatie van rvs en een pvd-coating drie unieke kleuren tot leven: antraciet, champagne goud en koper.

Toebehorenset Andy Chef, richtprijs € 290,00 (excl. btw). Spoelbak Urban, richtprijs € 388,13 (excl. btw) + keukenkraan Urban. Spoelbak Maris in nieuwe kleur mat zwart, richtprijs € 523,41 (excl. btw) + keukenkraan Atlas Neo.

 

2. The Real Chef

The Real Cook inspiratie moodboard - www.franke.com

Net als een ervaren kapitein met veel medailles op de borst, ben jij al lang geen groentje meer in het kookvak. Als ‘oude rot’ voel jij je nergens meer thuis dan achter het roer van je keuken. En die keuken straalt dat ook uit. Je keuken is als een jacht: kwalitatief, luxueus en met een verfijnd design. Je haalt het gastronomische uiterste uit jezelf om je vrienden en familie te verwennen en houdt ervan hun verwachtingen te overtreffen. Kortom, je kookt met passie, plezier en met net dat tikkeltje meer.

Breid uit of verfijn jouw territoriale wateren met Franke:

  • Praktisch en efficiënt werken: that’s key! De Box Center is een alles-in-één spoeltafel die de belangrijkste toebehoren netjes opbergt in de daarvoor voorziene vakken. Keer op keer kan je proeven van ultiem kookcomfort.
  • Lift: til jouw keukencomfort naar een hoger niveau. De Lift-keukenmengkraan kan met z’n vlakke uitloop, dubbele straal en laminaire straalregelaar de moeilijkste uitdagingen in de keuken aan. Simpel, maar zo effectief. Deze kranenfamilie bekoort met elegantie en buitengewoon gebruikscomfort: Lift staat garant voor kwaliteit en design, en vergroot met een slanke uitloop moeiteloos jouw werkveld en flexibiliteit in de keuken.
  • Mythos: Tijdloos mooi, edel en onverwoestbaar ... met de Mythos-spoelbak wordt perfect georganiseerd én efficiënt koken kinderspel. Dankzij de elegant bedekte overloop, een strakke hoekradius van 25 mm en de onderbouwmogelijkheid in combinatie met een rvs-werkblad, gaat Mythos nog een stapje verder dan anderen en geeft hij een briljante meerwaarde aan de hygiëne in jouw keuken. Praktisch extraatje: met z’n uitzonderlijke maatvoering heeft de ene spoelunit de ideale breedte voor ovenschotels en bakplaten, terwijl je in de tweede (en slankere) unit overtollige restjes kwijt kan.

Keukenkraan Lift, richtprijs € 615,00 (excl. btw). Spoelbak Box Center, richtprijs € 1292,72 (excl. btw) + keukenkraan Pescara. Spoelbak Mythos, richtprijs € 439,88 (excl. btw) + keukenkraan Mythos.

 

3. The Cosy Cook

The Cozy Cook inspiratie moodboard - www.franke.com

Doe jou maar een gezellige sloep waar je met vrienden en familie samen kan genieten. Die sloep is een levendige plek waar gasten komen en gaan. Jij houdt van koken en je doet het goed. Jouw gerechten zijn smakelijk en niet al te ingewikkeld. Jouw keuken moet daarom voorzien zijn van alle basisbehoeften, maar je zegt natuurlijk geen nee tegen een slim accessoire.

Met Franke gooi je de trossen los:

  • De Maris-familie is ongecompliceerd en schuift hygiëne als topprioriteit naar voren. Met zijn moderne look en spoelunits in XL-formaat past deze spoeltafel in een levendige familiekeuken. De extra grote spoelbak geeft je meer comfort en bewegingsvrijheid. Laat je creativiteit maar de vrije loop!
  • Van hygiëne gesproken. De Atlas Neo Sensor-kraan is de hygiënekampioen. Heb je tijdens het koken de handen vol? De touchloze kraan bedien je met één zwaai en stopt na 30 seconden automatisch met lopen. Ga je voor een exemplaar in rvs of toch liever industrieel zwart? De keuze is aan jou.
  • Centro: size does matter! Slimme functies en makkelijk te reinigen producten ... de Centro-spoelbakkenfamilie weet waar het bij een perfecte spoeltafel op aankomt. Het materiaal Fragranit+ brengt kleur, is breukbestendig, slijtvast en ongevoelig voor krassen, koude en hitte. Samen met de XL-spoelunit vormt Centro zo de perfecte oplossing om zelfs riante ovenschotels of bakplaten af te wassen.

Sensor keukenkraan Atlas Neo Sensor, richtprijs € 650,00 (excl. btw). Spoelbak Centro, richtprijs € 495,00 (excl. btw) + keukenkraan Centro. Spoelbak Maris, richtprijs € 523,41 (excl. btw) + keukenkraan Active Plus.

 

Meer info bij jouw keukenspecialist Franke. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in