Binnentrappen

Wat is traprenovatie en hoe werkt het?

Bij traprenovatie wordt de bestaande trap voorzien van een gloednieuw karakter. Dit kan op verschillende manieren, maar de meest gekozen methode is om nieuwe traptreden te plaatsen over de bestaande treden. Dit wordt traprenovatie met overzettreden genoemd.

Door overzettreden te laten plaatsen over de bestaande treden kun je een gedateerde trap als nieuw laten uitzien. Overzettreden zijn er in verschillende hout- en betonlook decors, zodat er altijd een match is met jouw interieursmaak. Een groot voordeel is tevens dat er geen hak- en breekwerk nodig is.

Volledig maatwerk

Traprenovatie is maatwerk en wordt daarom uitgevoerd door specialisten. NEWstairs is traprenovatie specialist en renoveert trappen vaak al binnen één dag. Omdat zij werken met kras- en slijtvaste materialen ben je verzekerd van een trap die jarenlang meegaat. Traprenovatie is daarom een duurzame oplossing voor je trap.

NEWstairs kan de huidige trap ook van een ander trapmodel voorzien. Zie jij graag strakke lijnen en een moderne trap? Dan kun je kiezen voor een Block-model of Z-model trap.

Er zijn nog meer onderdelen die bij de trap horen en welke allemaal kunnen worden meegenomen tijdens een traprenovatie. Denk aan een leuning, balustrade of bijvoorbeeld ledverlichting in de treden. NEWstairs biedt het complete plaatje. Door alle onderdelen van de trap mee te nemen, creëer je een trap uit duizenden. Bovendien verhoog je met een complete traprenovatie de waarde van je woning aanzienlijk.

Meer informatie en inspiratie over traprenovatie?
Neem een kijkje op www.newstairs.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in