Binnentrappen

Brilliant White: het nieuwe pareltje van de NEWstairs Collectie

Auteur: NEWstairs

NEWstairs traprenovatie lanceert dit voorjaar een splinternieuw trapdecor: NEWstairs Brilliant White. De naam verraadt het al een beetje, de overzettreden van dit decor zijn helder wit en egaal van kleur. Een duurzame kleurkeuze, die een leven lang meegaat.

Wit combineert

Wie ervan houdt om veel kleur in het interieur te gebruiken, zit helemaal goed met NEWstairs Brilliant White. Omdat de trapkleur volledig wit is, is deze perfect te combineren met verschillende kleuren en woonstijlen. Daarnaast geeft het trapdecor een kalme uitstraling aan de hal of woonkamer en geeft het voor een ruimtelijk gevoel.

Om een persoonlijke twist te geven aan de Brilliant White, is het mogelijk deze te combineren met de verschillende stootborden. Combineer het witte trapdecor bijvoorbeeld met NEWstairs Stainless Steel stootborden. Zo wordt een witte trap een bijzondere eyecatcher!

Duurzame keuze

Vaak verandert het interieur wel door de jaren heen. De interieurtrends van nu zien er heel anders uit dan die van een aantal jaar geleden. Brilliant White is een stabiele basis voor de hal. De kleur van de muren of de vloer kunnen eenvoudig worden aangepast, terwijl de trap zijn huidige staat blijft behouden. Alle NEWstairs trapdecors zijn kras- en slijtvast, hierdoor is de trap onderhoudsvrij en gaat deze een leven lang mee.

Creëer ruimte

Een wit interieur creëert ruimte. Of de trap nu in de woonkamer, de gang of een andere ruimte staat. Door de trap te laten renoveren in het wit, lijkt de ruimte optisch groter en lichter. Ideaal voor in een smalle hal of een trap die in de woonkamer staat.

Ga voor trapverlichting

Het plaatje helemaal compleet maken? Combineer de Brilliant White dan met de trapverlichting van NEWstairs voor een extra fris resultaat.

De trapverlichting kan worden aangesloten op een sensor, die aanspringt wanneer er beweging geconstateerd wordt. De trap wordt zo letterlijk in de spotlights gezet én is er altijd licht op de trap of in de hal.

Ook een traprenovatie in NEWstairs Brilliant White?

Zie jij de Brilliant White al helemaal schitteren in jouw hal of woonkamer? NEWstairs komt graag vrijblijvend langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie over het splinternieuwe trapdecor.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in