Binnentrappen

Is traprenovatie geschikt voor betonnen trappen?

Jazeker, traprenovatie is zelfs een van de beste opties om een betonnen trap van een nieuw uiterlijk te voorzien. We noemen dit dan een ‘betonnen trap bekleden’. Door een betonnen trap te bekleden met overzettreden ‘verberg’ je de ruwe uitstraling van de onafgewerkte betontrap.

NEWstairs is specialist in traprenovatie en trapbekleding, en voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk. Een betonnen trap kan in verschillende trapmodellen worden bekleed. Zo is het mogelijk om een betonnen trap te bekleden in Block-model of Z-model. Ook een reguliere trap met een overstekende neus aan de treden is mogelijk.

Werkwijze betonnen trap bekleden

Bij een betonnen trap wordt allereerst een dummy gemaakt van hout. Zo wordt de trap geëgaliseerd en worden alle oneffenheden verwijderd. Nadat de dummy is geplaatst kunnen de overzettreden worden geplaatst. Kies voor overzettreden in betonlook als je het originele uiterlijk van de trap enigszins wenst te behouden, of ga juist voor een houtlook voor een authentiek karakter. NEWstairs biedt een uitgebreide collectie trapdecors. Voor meer informatie neem je een kijkje op www.newstairs.com.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in