Sanitair
Verwarming
Renoveren
Energie

Hoe kies je een efficiënt warmwatertoestel?

Bij de keuze van een warmwatertoestel laat je je best bijstaan door je installateur. Hij zal rekening houden met je woning en gezinssituatie. Zo kiezen jullie samen de oplossing die het best bij je behoeften past.

ErP-label
Bekijk het ErP-label! Een groen A-label betekent dat het toestel één van de meest efficiënte warmwatertoestellen op de markt is. Hierdoor kun je kosten besparen.

Geluidsvermogensniveau
Houd rekening met het geluidsvermogensniveau. Dit wordt weergegeven in decibels (dB). Een normale conversatie bedraagt bijvoorbeeld 50 dB, een motorfiets 80 dB.

Stel de temperatuur in
Gebruik de regelaars van je warmwatertoestel om het temperatuurniveau aan te passen aan je behoeften. Om bacteriën in het water te voorkomen, raden we je aan om de minimumtemperatuur van de boiler in te stellen op 50°C of om het programma voor thermische desinfectie te gebruiken.

Wees zuinig met warm water
Beperk je warmwaterverbruik. Je staat er misschien niet bij stil, maar warm water is kostbaar. Je kunt water besparen door waterbesparende kranen en douchekoppen te installeren.

Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.
Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in