Passiefhuis Platform

Passiefhuis-Platform is een onafhankelijke vzw met als belangrijkste doelstelling het promoten van passief bouwen. Dit gebeurt concreet door het geven van cursussen, lezingen, demonstraties en werfbezoeken. We zijn regelmatig aanwezig op regionale en nationale beurzen en geven advies over passief bouwen tijdens infodagen en op aanvraag op ons kantoor te Berchem.
Jaarlijks organiseren we een happening, met een symposium voor de bouwprofessionelen en een tweedaagse beurs voor alle geïnteresseerden.
We brengen verschillende bouwpartners met elkaar in contact, via onze ledenlijst (bouwheren, architecten, aannemers, leveranciers, studiebureaus,…) en we doen onderzoek naar diverse aspecten van passief bouwen (klimatisatie, bouwdetails, …) om onze leden steeds meer gedetailleerde informatie te kunnen bezorgen.

Op onze website vindt u onder ander een uitgebreide ledenlijst, een databank met heel wat projectfiches, bedrijfsinformatie, productfiches, publicaties, … U kan via de website inschrijven voor diverse activiteiten en de aankoop van boeken en software.

Met andere woorden, te veel om op te noemen! Kom gerust eens een kijkje nemen op onze website of tijdens een van de activiteiten.

Contactgegevens
Passiefhuis-Platform vzw
Gitschotellei 138
2600 Berchem
Tel: 0903/46 747 (1,50€/minuut)
www.passiefhuisplatform.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in