Sibomat bouwt BEN

Gewijzigd op 12/11/2014 door Redactie Habitos.be

BEN-bouwen  is vandaag al de slimste keuze.  BEN staat voor bijna-energieneutraal. Vanaf 2021 zullen alle nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, moeten voldoen aan de BEN-principes. Sibomat bouwt vandaag al volgens deze standaard.

Ontdek deze bouwbedrijven

Er is natuurlijk  de besparing op energie, maar wie voorloopt op de standaard wordt op vandaag ook extra beloond door verschillende regeringsmaatregelen.  Daarom kiest men er bij Sibomat  voor om nu al volgens de BEN-standaard te werken.

Betaalbaar bouwen

Al meer dan dertig jaar streeft Sibomat er naar om enthousiaste klanten te maken en om duurzame en energievriendelijke woningen af te leveren met extra zorg voor het leefcomfort van de bewoners.  Bovendien bewijzen we in de praktijk dat bouwen volgens de BEN-principes niet duurder hoeft te zijn.”
 

Bouwen op maat

Zowel inzake architectuur, technieken, energieniveau als voor wat betreft het budgettaire kader denken we mee met onze klant. Het is het ook niet toevallig dat 97% van onze klanten ons aanbeveelt. We willen immers dat onze klanten vol enthousiasme kunnen uitkijken naar hun nieuwe thuis. We doen dit  door hun een vast budget, een vaste timing en een vlekkeloze service te geven. Dàt is bouwen op maat voor Sibomat.”
Meer info: www.sibomat.be

Folders over sleutel-op-de-deur

Meer informatie op de website van deze bedrijven