Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Rockpanel: het product bij uitstek voor grote en kleine renovaties!

De innovatieve eigenschappen van ROCKPANEL plaatmateriaal maken het mogelijk ieder project voor de gevel of rondom het dak naar wens vorm te geven.
De duurzame ROCKPANEL panelen zijn prima bewerkbaar op de bouwplaats waardoor ieder detail moeiteloos kan worden uitgevoerd. Met de verschillende bevestigingsmogelijkheden (schroeven, nagelen en verlijmen) kun je zeker zijn van een fraai eindresultaat. Doordat de platen in RAL-kleuren beschikbaar zijn, is een perfecte aansluiting met de andere bouwdelen geen enkel probleem.
 
ROCKPANEL plaatmateriaal wordt veelal toegepast als decoratieve gevelbekleding in geventileerde constructies wat bijdraagt aan comfortabele woon-, werk- en leefomstandigheden in elk gebouw. Bovendien verlagen de korte installatietijden en het onderhoudsvriendelijke karakter de totale kosten voor de gebouwschil. Onder bepaalde voorwaarden kan ROCKPANEL plaatmateriaal ongeventileerd worden toegepast. Hierdoor is mogelijk de constructie smaller uit te voeren of indien gewenst meer isolatiemateriaal te gebruiken. Ideaal voor optimale energieprestaties in detailleringen zoals borstwering of kozijnvullingen.
 
Vraag nu via Rockpanel.be/contact een ROCKPANEL staal aan en krijg de compacte verwerkingshandleiding er gratis bij.

Publireportage - De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in