Rockpanel: het product bij uitstek voor grote en kleine renovaties!

Gewijzigd op 3/11/2016 door TiM Vanhove

De innovatieve eigenschappen van ROCKPANEL plaatmateriaal maken het mogelijk ieder project voor de gevel of rondom het dak naar wens vorm te geven.

Fabrikanten van gevelmaterialen

Rockpanel
Foto voor renovatie
© Rockpanel
Rockpanel
Foto na renovatie met Rockpanel
© Rockpanel
De duurzame ROCKPANEL panelen zijn prima bewerkbaar op de bouwplaats waardoor ieder detail moeiteloos kan worden uitgevoerd. Met de verschillende bevestigingsmogelijkheden (schroeven, nagelen en verlijmen) kun je zeker zijn van een fraai eindresultaat. Doordat de platen in RAL-kleuren beschikbaar zijn, is een perfecte aansluiting met de andere bouwdelen geen enkel probleem.
 
ROCKPANEL plaatmateriaal wordt veelal toegepast als decoratieve gevelbekleding in geventileerde constructies wat bijdraagt aan comfortabele woon-, werk- en leefomstandigheden in elk gebouw. Bovendien verlagen de korte installatietijden en het onderhoudsvriendelijke karakter de totale kosten voor de gebouwschil. Onder bepaalde voorwaarden kan ROCKPANEL plaatmateriaal ongeventileerd worden toegepast. Hierdoor is mogelijk de constructie smaller uit te voeren of indien gewenst meer isolatiemateriaal te gebruiken. Ideaal voor optimale energieprestaties in detailleringen zoals borstwering of kozijnvullingen.
 
Vraag nu via Rockpanel.be/contact een ROCKPANEL staal aan en krijg de compacte verwerkingshandleiding er gratis bij.

Publireportage - De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven