Nieuwe gevelsteen Desimpel: trendy kleurschakeringen

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Desimpel
Desimpel
© Desimpel
Desimpel
Desimpel
© Desimpel
Desimpel
Desimpel
© Desimpel

Desimpel breidt haar succesvolle Forum gevelstenengamma uit met een nieuwe variante: Forum Genuanceerd. Hiermee speelt Desimpel in op de actuele tendensen in de woning- en projectbouw.


Egale kleuren

De huidige gevelstenen van het Forum gamma danken hun succes aan hun egale kleuren die onderling perfect naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Zo bieden zij een oplossing voor alle denkbare bouwwensen, waardoor bouwen en verbouwen een waar plezier worden. Deze qua textuur en look volmaakt harmoniërende handvormstenen zijn uiterst geschikt voor zowel klassieke als moderne woning- en projectbouw.


Kleurschakeringen

De bestaande reeks egale kleuren is vandaag nog altijd sterk in trek. Daarnaast vatte Desimpel het idee op om drie egale kleuren met verschillende soorten zand te behandelen, waardoor een genuanceerd effect ontstaat. De genuanceerde tinten van deze gloednieuwe handvormstenen geven de gevel een trendy en eigenzinnig karakter dat beslist in de smaak valt bij architecten en (ver)bouwers die iets meer willen dan een louter uniforme gevelsteen.
De drie nieuwkomers in het Forum gamma zijn beschikbaar in het M50 en WFD-formaat en worden op de markt gebracht onder de namen Forum Bruna genuanceerd (donkerbruin), Forum Cromo genuanceerd (donkergrijs-paars) en Forum Prata genuanceerd (lichtgrijs-beige).Info: Desimpel

Fabrikanten van gevelmaterialen

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven