Gyproc Habito, wanden ontworpen op maat van jouw comfort

Gewijzigd op 12/05/2015 door Daan Slingers

Habito- platen zijn sterk, duurzaam, geluidsisolerend en bovendien gebruiksvriendelijker dan klassieke wanden. Het bevestigen van voorwerpen als flatscreens, spiegels, gordijnroedes, wandrekken … wordt echt kinderspel.

Fabrikanten van gevelmaterialen

Habito
© Gyproc
De nieuwe gepatenteerde technologie gebruikt bij de ontwikkeling van de Gyproc Habito-platen maakt het mogelijk om zelfs voorwerpen tot 15kg per ophangpunt op een heel eenvoudige manier op te hangen door simpelweg een spaanplaatschroef te gebruiken.

Er is geen speciaal gereedschap of speciale plug meer nodig. De unieke samenstelling van de gipskern is bepalend voor de bijzondere eigenschappen van de Habito-platen. Deze zijn leverbaar in dikte 12,5mm met een lengte van 2600 en 3000mm, steeds op een breedte van 1200mm.

Duurzame platen

Een bijkomend voordeel van de Habito-wanden is de duurzaamheid van deze platen. Habito-platen zijn tot vijfmaal sterker dan gewone platen dankzij hun stevige kern en bieden een grotere weerstand aan herhaaldelijk stoten. De Habito-platen weerstaan dus veel beter de impact van spelende kinderen, het verplaatsen van meubilair of gewoonweg de gebruikelijke slijtage: minder onderhouds- en herstellingswerken in de ruimten die het meest gebruikt worden. Bovendien zijn de Habito-platen 100% recycleerbaar.

Meer info: Gyproc

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven