Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Ytong beloont doe-het-zelvers

Ytong daagt doe-het-zelvers die de veelzijdige witte blokken gebruiken uit om zich met elkaar te meten. Nog tot Batibouw 2010 kan iedereen aan de Ytong Klus-en-win wedstrijd deelnemen om zo kans te maken op een waardebon van 1.000 euro voor een volgend bouwidee.


Foto’s of filmpjes

Deelnemen aan de wedstrijd is heel eenvoudig. Alle klussers die Ytong-blokken gebruiken in hun project kunnen een foto of filmpje van hun verwezenlijkingen doorsturen naar de wedstrijdsite Ytong Klus-en-win. Originele oplossingen, verbluffende bouwkwaliteiten en puur vakmanschap worden op de site door medebezoekers geëvalueerd met voorkeurstemmen. Hoe meer stemmen je achter je naam krijgt, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs. Door zo veel mogelijk mensen te laten weten dat je meedoet aan de wedstrijd en ze voor je te laten stemmen op de website, vergroot je dus je eigen kansen.


Tussentijdse winnaars

De wedstrijd loopt nog tot het begin van Batibouw 2010 in februari. Om de twee maanden kiezen de bezoekers van de wedstrijdsite drie tussentijdse winnaars. Dat gebeurt een eerste keer eind september, en vervolgens eind november en eind januari. De drie inzendingen die in die periode de meeste voorkeurstemmen hebben gekregen vallen in de prijzen: één gaat er door naar de finale, de andere twee winnen een gratis toegangsticket voor Batibouw. De drie winnaars van de finaleplaats meten zich met elkaar in een spannende doe-het-zelf test op Batibouw onder het oog van een professionele jury en het publiek. De winnaar van de finale wordt beloond met een doe-het-zelf bon ter waarde van 1.000, de 2e en 3e finalisten krijgen een bon van 250 euro.

Info: Ytong Klus-en-win

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in