Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Woningbouw Huyzentruyt lanceert woonproject te Ieper

Onlangs lanceerde Woningbouw Huyzentruyt een nieuwbouwproject met 21 moderne Modus woningen langs de Meenseweg te Ieper. Tijdens de lancering op de contactavond van donderdag 27 september kwamen ruim 170 geïnteresseerde kopers langs. Een duidelijk bewijs dat er in deze regio vraag is naar betaalbare nieuwbouwwoningen.

Betaalbaar wonen

Dit woonproject omvat 21 moderne Modus woningen vlakbij het stadscentrum van Ieper en is vlot bereikbaar via de Zuiderring en de E403. Het project bestaat uit een combinatie van halfopen en rijwoningen met garage. “En dit allemaal voor een zeer betaalbare prijs.”, vertelt Frank Vanmeenen, Sales en Marketing Manager van Woningbouw Huyzentruyt. “Je hebt hier reeds een nieuwbouwwoning voor €238 000 inclusief notariskosten en BTW. Voor die prijs worden de woningen sleutelklaar afgewerkt. Aan de buitenzijde wordt zelfs een tuinhuis, afsluiting, terras, oprit en beplanting voorzien!”

Groene accenten

Er werd bij de ontwikkeling gekozen voor een eigentijdse architectuur. De woningen in moderne kubusstijl worden door middel van de garage aaneengesloten. De afwisseling tussen gevelsteen en crépi zorgt voor een gevarieerd straatbeeld. “We mikken hiermee niet alleen op jonge gezinnen. Marktstudies hadden wel reeds aangetoond dat er bij dit publiek een grote vraag is naar woningen voor een totaalbudget van €250 000. Met dit woonproject wilden we voor elk wat wils bieden. Zo werden er woningen voorzien met 2, 3 of 4 slaapkamers. Daarnaast werd er zelfs een bungalowwoning voorzien.” vervolgt Frank Vanmeenen. Rondom de woningen zal er ruimte voorzien worden voor het nodige groen. Voor de kinderen zal een speelzone aangelegd worden.

Succesvolle start

De werken aan de site langs de Meenseweg zijn intussen al een eind gevorderd. De wegenis werd onlangs afgewerkt. Als alles meezit worden de eerste woningen begin volgend jaar aangevat. “De verkoop startte alvast veelbelovend. Sinds de contactavond werden reeds heel wat opties genomen. De eerste woningen zijn ondertussen verkocht.” besluit Vanmeenen.

Meer info: Groep Huyzentruyt

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in