Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Groep Huyzentruyt lanceert verkoop nieuwbouwproject “Park Interlin”

Groep Huyzentruyt, dochteronderneming van Groep H uit Beveren-Leie, is gestart met de commercialisering van het nieuwbouwproject “Park Interlin”. Dit nieuwe project komt op de plaats van het vroegere spaanplaatbedrijf Interlin in het hartje van Beveren-Leie.


“Park Interlin” is in vele opzichten uitzonderlijk. “Het was onze uitgesproken wens om - samen met het stadsbestuur van Waregem en het architectenbureau ‘Architecten Cnockaert’ uit Kortrijk – tot een bijzonder woonproject te komen waarin leef- en woonkwaliteit centraal staan,” zegt Joris Ockier, sales en marketingdirecteur van het bouwbedrijf. De 6 hectare grote site werd hertekend tot een uniek woonconcept met als thema ‘Wonen in het park’. Het hoofdaccent komt te liggen op wonen, groen en ontspanning. Zo zal 1/3de van de openbare ruimte ingericht worden als parkzone met waterpartijen.
Het nieuwbouwproject is opgebouwd uit 3 zones met elk hun eigen woontypologie. Zo is er een parkzone met integratie van 3 villa appartementen, een woonzone met koppelwoningen en een zone bestaande uit speelstraten met aaneengesloten bebouwing (Modus-woningen). In zijn geheel is dit project goed voor zo’n 150 wooneenheden. Elke individuele woning zal langs strakke groene woonstraten rechtstreeks toegang en zicht geven tot de parkzone.

Groen wonen in hedendaagse stijl

“Met dit project mikken we duidelijk op een breed publiek en verschillende leeftijdscategorieën,” vervolgt Joris Ockier. De grote variatie in gevelzichten en woontypes biedt een waaier aan mogelijkheden. Het gebruik van vrij grote glaspartijen zorgt voor een luchtig en aangenaam woonklimaat. Het ontwerp van het volledige project voorzag in een open benadering dat ongetwijfeld voor de nodige sociale interactie zal zorgen. “Het woonproject ligt pal in de dorpskern van Beveren-Leie. Bovendien zorgt de nabijheid van de N43 voor een vlotte bereikbaarheid en ontsluiting naar Waregem, Kortrijk en de E17,” aldus nog Joris Ockier.

Betaalbaar wonen

Ook in dit nieuwbouwproject staat betaalbaar wonen centraal. Er werd gekozen voor een budgetvriendelijke architectuur, die toch voldoende creatieve aspecten bevat om aan elk van de wooneenheden een eigen, specifiek karakter te geven. Doordachte ontwerpen zorgen voor functionele woongelegenheden, waarin de beschikbare woonvolumes optimaal benut worden. Uiteraard ging er ook aandacht uit naar verantwoord energieverbruik. Prijzen voor grond + woning starten vanaf €170.000 (excl kosten)!


Geïnteresseerden kunnen terecht bij Groep Huyzentruyt (tel. 056/736 736) om de mogelijkheden te bespreken.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in