Nadenken over bouwen

Win een Bosch Powertool voor vaderdag

Ook aan het tobben over een gepast vaderdagcadeau? Als jouw man des huizes een klusser is, dan biedt Bosch twee interessante opties: een Multipower radio of een accuklopboormachine. En het best van al: Bosch geeft twee van deze apparaten weg aan de Habitos.be-lezers.
Een muziekje tijdens het klussen of tuinieren, maakt het werk lichter. De PRA Multipower radio van Bosch (waarde: 139,95 euro) is een compacte en robuuste radio met drie handgrepen die stevig op verschillende ondergronden te plaatsen is. De PRA Multipower Radio met bluetooth en aux-in-poort garandeert een rijke weergave van AM, FM en muziek van externe geheugendragers. Deze klusradio voor doe-het-zelvers functioneert zowel op netspanning als op accu (10,8, 14,4 of 18 Volt). De PRA Multipower radio is het ideale cadeau voor muzikale kluspapa’s.

Habitos.be geeft ter gelegenheid van vaderdag twee PRA Multipower radio’s weg. Interesse? Beantwoord dan deze wedstrijdvraag.

Gebruiksvriendelijke accuklopboormachine

Dankzij het compacte ontwerp en het geringe gewicht is de PSB 10,8 LI-2 het ideale toestel voor licht en middelzwaar schroef-, boor- en klopboorwerk. De twee standen en het hoge vermogen garanderen gemakkelijk schroef- en boorwerk in zowel hout en metaal en klopboren in metselwerk. Dankzij de snelspanhouder met AutoLock kunnen boren en bits in een handomdraai gewisseld worden. De PSB 10,8 LI-2 accuklopboormachine is het ideale gereedschap voor papa’s die graag de handen uit de mouwen steken.

Habitos.be geeft ter gelegenheid van vaderdag twee PSB 10,8 LI-2 accuklopboormachines van Bosch weg. Om kans te maken op zo’n klustool, vul je vliegensvlug het antwoord op de wedstrijdvraag in.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in