Nadenken over bouwen

Gervi

Gervi is gespecialiseerd in de verkoop van HotSpring spa’s, sauna’s, zwembaden, tuinmeubilair, home fitnesstoestellen en zonnebanken uit het hogere segment. De onderneming groeide in het centrum van Maasmechelen, maar trok enkele jaren geleden naar een ruimere vestiging langs de Rijksweg in Opgrimbie.

Vanaf het begin koos Gervi bewust en selectief voor bekende wellnessmerken. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. Op dat moment was het idee om een bad in de tuin te hebben nog heel nieuw. Daarom legde Gervi een tuin aan met baden om klanten de mogelijkheid te bieden de spa's te ontdekken en te testen. Het exclusieve wellness aanbod was compleet met de Duitse sauna’s en stoombaden van KLAFS.

Ook in de toekomst blijft uw tevredenheid onze grootste prioriteit. Daarvoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en onze showrooms continu vernieuwd. Ook ons productenaanbod zal blijvend evolueren om u steeds de nieuwste snufjes op vlak van wellness thuis te kunnen bieden.

 

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in