Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Wienerberger introduceert nieuw showroomconcept

Voor een (ver)bouwer is het kiezen van bouwmaterialen voor de woning niet altijd evident en ook tijdrovend. Nochtans zijn de keuzes van de ruwbouwmaterialen zeker zo belangrijk als die voor de interieurafwerking. Om hierin een helpende hand te bieden, zette Wienerberger een showroomconcept op waar je alle ruwbouwmaterialen onder één dak met elkaar kan vergelijken.


België is het enige land in Europa waar de consument zelf beslist over zijn woning en alles wat ermee te maken heeft. Dus is het van groot belang dat deze consument goed, eenvoudig, overzichtelijk en voldoende geïnformeerd wordt. Dit gebeurt al veelvuldig op het vlak van binneninrichting, maar niet wat ruwbouw in al zijn aspecten betreft.

Daarom heeft Wienerberger voor België een nieuw en uniek showroomconcept bedacht. Nooit eerder werden het ruwbouwproces en de ruwbouwmaterialen zo gedetailleerd en uitvoering belicht als in de ruwbouwtoonzalen van Wienerberger in Kortrijk, Londerzeel en Wanlin. Wienerberger is beter bekend onder zijn merknamen Terca, Desimpel, Porotherm en Koramic.

Alles onder één dak
Het nieuwe concept is een samenwerking tussen Wienerberger en een aantal grote producenten van bouwmaterialen. Zo komen voegmortels, gevelstenen, raamprofielen, binnenmuurstenen, isolatiematerialen, kleidakpannen, dakvensterramen, dakfolies, kleiklinkers enz. aan bod.
Levensgrote maquettes tonen hoe de hedendaagse ruwbouw eigenlijk in elkaar zit. De handige Combinators laten toe om de ideale kleurcombinatie te kiezen tussen gevelstenen, voegkleuren, raamprofielen en dakpannen.

Particulier en professioneel
De “Consultservice Ruwbouw showrooms” staan open voor zowel de particuliere (ver)bouwer als de bouwprofessioneel. In de showrooms krijgt men info en technisch advies met betrekking tot EPB, lage energie, passiefhuis, documentatie, prijzen, referentieadressen… Dit alles in een aangename sfeer.

Praktisch
De ruwbouw showrooms zijn te vinden in:

• Londerzeel, A 12, ingang via Veurtstraat 135,
• Kortrijk, Kapel ter Bede 86,
• Wanlin-sur-Lesse, Rue de la Briqueterie 28.

Ze zijn alle werkdagen open en ook op zaterdag.
Meer informatie over de openingsuren en een liggingplan kan je vinden op www.wienerberger.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in