Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Wienerberger gesmoord of extra lang & smal, gevelsteen als trendsetter

Baksteen is meer dan ooit hét favoriete gevelbekledingsmateriaal van de Belgische (ver)bouwer. Op Batibouw presenteert Wienerberger gevelstenen die dankzij hun unieke aspect van jouw woning architectuur maken. In trek zijn vooral gesmoorde bakstenen en lange, smalle formaten.


Gesmoord: voor creatieve en eigenzinnige architectuur

Smoren is cool. Met zijn nieuwste aanbod aan grijs gesmoorde gevelstenen biedt Wienerberger een zee aan mogelijkheden voor een creatieve en eigenzinnige architectuur.

Het smoren gebeurt in een zuurstofarme atmosfeer. Welke nuance van grijs wordt verkregen, hangt af van meerdere factoren: de basiskleur van de steen, de manier van stapelen, de toevoeging van bepaalde stoffen (bv. kolen) tijdens het smoorproces.

Een greep uit het gesmoorde aanbod: Marono Gesmoord, Linnaeus Gesmoord, Hectic Gesmoord, Agora Zilvergrijs, Agora Alugrijs, Blauwe Paepesteen, Veldbrand Gesmoord, Pastorale Gesmoord.


Wasserstrich Special collectie: resoluut hedendaags

De Wasserstrich Special gevelstenenreeks van Wienerberger heeft een extra lang en dun formaat van 490x110x38 mm. De stenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Rood, Grijs (gesmoord) en Zwart (gesmoord).

De ruwe, oneffen textuur van deze gevelstenen is het resultaat van een doordachte mix van natuurlijke klei en water. De verweerde, grillige look is robuust en trendy. De Wasserstrich Special gevelstenen komen dan ook verlijmd of dungemetseld het best tot hun recht.


Meer info:

Wienerberger op Batibouw: paleis 5, stand 309

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in